Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες

Ισοπαλία 1-1 στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο


ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ματς που έγινε το βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Με το ματς αυτό έκλεισε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΣ είναι στην 5η θέση παρέα με τον Λεβαδειακό, παραμένοντας μέχρι τώρα αήττητος. Προηγήθηκε ο Πανιώνιος στο 49’ με τον Μασούρα και ισοφάρισε ο ΠΑΣ στο 57’ με τον Χαλκιαδάκη. Υπάρχει και μια φάση στο 53’ όπου ανατράπηκε ο Γιάκος από τον Χατζησαφί και θα μπορούσε εκεί ο Κομίνης να δώσει πέναλτι. Στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΣ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ακόμα και να διπλασιάσει τα τέρματα για να βάλει βάσεις νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια.


Αλλά και ο Πανιώνιος μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι καθώς στο 83’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ Μασούρα. Ο ΠΑΣ ζήτησε και ένα άλλο πέναλτι στο 34’ σε μαρκάρισμα του Χαλκιαδάκη από τον Κιοατά, αλλά σωστά ο Κομίνης δεν έδωσε τίποτα. Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες του ΠΑΣ ήταν στο 21’ που ο Γιάκος δέχτηκε τη μπάλα από τον Μπουκουβάλα αλλά έπιασε αέρα από θέση βολής και στο 25’ πάλι με τον Γιάκο που από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ. Στο 83΄ είχε ο Πανιώνιος τη μεγάλη ευκαιρία όταν σε μπαλιά του Λάμπρου ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή του Βελλίδη, αλλά σούταρε άτσαλα άουτ.

Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο, με την υπογράμμιση για ένα πέναλτι που θα μπορούσε να δώσει ο Κομίνης. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Πανιώνιος και ΠΑΣ θα αναμετρηθούν εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΤΑ ΓΚΟΛ

49’: Ο Μασούντ δίνει στον Λάμπρου, εκείνος ανοίγει για τον Βλάχο, ο τελευταίος από μέσα δεξιά βγάζει ωραία συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μασούρας από κοντά σκοράρει για το 0-1.

57’: Η ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΣ με τον Χαλκιαδάκη. Μασούντ και Μπανανά δεν μπορούν να συνεννοηθούν, ο δεύτερος κάνει απίστευτο "τσαφ" και ο Χαλκιαδάκης εκμεταλλεύεται το δώρο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Σίπκα (Πέλλας), Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας).  Του ξέφυγαν κάποιες και ελέγχεται για το πέναλτι στην ανατροπή του Γιάκου.. Στο 87’΄απέβαλε με 2η κίτρινη δίκαια τον Μασούντ για διαμαρτυρία.  Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν Τζημόπουλος (54’), Λίλα (58’), Γαρουφαλιάς (68’), – Κόρμπος (54’), Μασούντ (81).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Λίλα (78’ Μανθάτης), Καρανίκας (89’ Ναδάλες), Μιχαήλ, Γιάκος (82’ Σολτάνι), Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά (81’ Κάργας), Κόρμπος, Σιώπης (43’ Σαββίδης), Μασούρας, Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμισάι (71’ Σπυριντόνοβιτε).

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
(4η αγωνιστική)
Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-0
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 1-0
Λάρισα - Ατρόμητος 0-0
Πλατανιάς – Κέρκυρα 0-0
Λαμία - ΑΕΚ 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(4η Αγωνιστική)
ΑΕΚ 10
Ολυμπιακός 8
--------------------------------------------
Πανιώνιος 8
ΠΑΟΚ 8
ΠΑΣ Γιάννινα 6
-------------------------------------------
Λεβαδειακός 6
Ξάνθη 5
Ατρόμητος  4
Λαμία 4
Κέρκυρα 4
Παναθηναϊκός 3
Πλατανιάς 3
 Αστέρας Τρίπολης 2
Λάρισα 2
-------------------------------------------------
Παναιτωλικός 2
Απόλλων Σμύρνης 2
ΣΗΜ: Από τον Παναθηναϊκό αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η)
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
16.00 Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς NS3
18.15 Ατρόμητος - Λαμία NS1
20.30 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός NS2
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
16.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα NS2
18.15 Κέρκυρα - Λεβαδειακός NS3
18.15 Πανιώνιος - Λάρισα NS2
20.30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός NS1
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

19.30 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης NS