Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Τελείωσε τη Νομική και γύρισε για μπάλα πάλι στα Γιάννινα

Η Δόξα Κρανούλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ζδράβου από την Αναγέννηση Καρδίτσας


Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προέβη η Δόξα Κρανούλας καθώς απέκτησε τον μέσο Κωνσταντίνο Ζδράβο από την Αναγέννηση Καρδίτσας με παραστάσεις και από τη Σούπερ Λίγκα.
Είναι γνωστό ότι λόγω των σπουδών του στη Νομική Θράκης ο Ζδράβος αγωνίστηκε την τριετία 2013-16 στον Πανθρακικό έχοντας 12 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο. Σημείωσε και 1 γκολ στον αγώνα της Θρακικής ομάδας με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Πέρσι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής είχε 9 συμμετοχές.


Ο Ζδράβος είχε καλές προτάσεις από επαγγελματικές ομάδες, αλλά επειδή τελείωσε τις σπουδές του και προέχει γι’ αυτόν η καριέρα του ως δικηγόρος γύρισε στα Γιάννινα. Μάλιστα είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ και λόγω σπουδών βρέθηκε στην Κομοτηνή.


Η ανακοίνωση της Δόξας Κρανούλας: «Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Κωνσταντίνου Ζδράβου. Ο Κωνσταντίνος Ζδράβος είναι γεννηθείς το 1993 αγωνίζεται ως μέσος και προέρχεται από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα , ενώ έχει παίξει στην ΠΑΕ Πανθρακικός με συμμετοχές στην Superleague και την Football League».