Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Με Κόντε στην αποστολή ο ΠΑΣ πάει στην Αθήνα

Μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Πέδρο Κόντε


Τις τελευταίες πινελιές έβαλε στον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση που έγινε πρωί στο ΠΕΑΚΙ και με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 30/9, ώρα 18.15). 
Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα 19 ποδοσφαιριστών που είναι στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περιστερίδης, Ροντρίγκες και ο Νικολιάς που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Για λόγους τακτικής εκτός έμειναν οι Αποστολόπουλος, Μπετρά. Νέο πρόσωπο ο Πέδρο Κόντε που είχε τραυματιστεί στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για Αθήνα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πετράκης είναι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Κόντε, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ναδάλες, Γιάκος, Σολτάνι, Βιδάλ, Καρανίκας, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Μετά την 6η αγωνιστική θα υπάρξει διακοπή πρωταθλήματοςλόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι Τζημόπουλος και Λίλα κλήθηκαν από τις εθνικές ομάδες Νέας Ζηλανδίας και Αλβανίας αντίστοιχα.