Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μ. Ουζουνίδης: Μας έδωσε δύναμη ο κόσμος

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι η θετική αύρα που υπήρχε από την διάθεση του κόσμου να βοηθήσει, μας έδωσε τα δύο γκολ. Είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη περισσότερο γιατί αλλάξαμε και τον σχηματισμό. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν και μας έλειψε λίγο η ηρεμία. Με τον τρόπο που παίξαμε αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να φαίνεται ότι κυκλοφορεί την μπάλα αλλά αυτή δεν ήταν ακριβώς η εικόνα του αγώνα. Είχαμε κάποιες φάσεις να ηρεμήσουμε ακόμα περισσότερο όμως το γκολ δεν μπήκε. Κερδίζοντας κάποια παιχνίδια θα τους φύγει η πίεση. Θα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη από την δική μας αγωνιστική παρουσία και σιγά σιγά θα κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Για το πως εκλαμβάνει την πίστη του κόσμου στο πρόσωπό του: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρατήσει την ομάδα. Την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Όσοι είμαστε στον σύλλογο προσπαθεί για το καλύτερο από το πόστο του».

Για την αλλαγή συστήματος: «Αυτή την στιγμή περισσότερο γιατί μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Παρουσιάσαμε προβλήματα στο Αγρίνιο και επειδή περιμέναμε ότι ο ΠΑΣ αμύνεται με πολλούς παίκτες με αυτή την διάταξη δεν απειληθήκαμε. Δεν αλλάζω εύκολα συστήματα όμως αυτή την στιγμή αυτό είναι το καλύτερο δυνατό».

Για την δεξιά πλευρά και την πολύ θετική της παρουσία: «Δεν είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει πολύ. Ο Ρόμπιν στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε από την αρχή ήταν η κόπωση. Η δεξιά πλευρά μπορεί να μας δώσει πολλά».

Για το τι μπορεί να συμβεί στην εξέλιξη της σεζόν: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, από εκεί και πέρα όμως η δύναμη είναι ο κόσμος και έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Βλέποντας τον κόσμο ίσως μεγάλοι παράγοντες αποφασίσουν να βοηθήσουν. Όσο μπορούμε θα την κρατήσουμε στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν βέβαια δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε». 


ΠΗΓΗ: novasports.gr