Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόβλημα με Σολτάνι που δεν προπονήθηκε το απόγευμα

Πρόβλημα και τον Καρίμ Σολτάνι (φωτο) στον ΠΑΣ Γιάννινα


Στο ζέσταμα της απογευματινής προπόνησης ο Καρίμ Σολτάνι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και κρίθηκε σκόπιμο να μη προπονηθεί για να προλάβουν κάποια υποτροπή. Ο Σολτάνι εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη, ενώ θα γίνει νέος έλεγχος αύριο για να εκτιμηθεί αν τελικά θα μπορέσει ή όχι να ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει Παρασκευή πρωί για Αθήνα.
Στο δίτερμα που έγινε το απόγευμα ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε σχήματα και πολλές φορές εκδήλωσε την ικανοποίηση σε καλές ενέργειες δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι τραυματίες Κόντε, Νικολιάς, Μπέριος, Περιστερίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (6/9)

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ περιελάμβανε προπόνηση αμυντικής και επιθετικής τακτικής, το οποίο και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.
Ο Γιάννης Πετράκης στο απουσιολόγιο του είχε τον Καρίμ Σολτάνι ο οποίος πριν την προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεν προπονήθηκε προληπτικά.
Η κατάσταση της υγείας του θα ξεκαθαρίσει αύριο όπου και θα επανεξετασθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Σταύρο Ριστάνη.

Η επόμενη προπόνηση έχει ορισθεί για την Πέμπτη στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ.