Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Κάναντι: Είναι θετικό που στο ματς αυτό δεν δεχτήκαμε γκολ

Ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ, ωστόσο τόνισε πως ο Ατρόμητος είναι καινούρια ομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και θέλαμε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρισβάνη, αλλά και στο β’ μέρος με τις κεφαλιές που χάσαμε σε μια φάση. Στο β’ είχαμε και την ευκαιρία του Ντάουντα. Το θετικό που κρατάμε είναι το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι και πλέον προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στους νέους παίκτες. Πρέπει να έχουμε καλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και να έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς. Παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που έπαιξε πολύ αμυντικά και δεν καταφέραμε και τις ευκαιρίες που είχαμε να τις εκμεταλλευτούμε». 


Για το γεγονός ότι ακόμα ο Ατρόμητος δεν έχει νικήσει: «Νομίζω ότι επειδή είμαστε μια νέα ομάδα, απαντά στο ερώτημά σας. Θα δουλέψουμε πάνω στους αυτοματισμούς, που αυτή τη στιγμή δεν τους έχουμε, αλλά τους χρειαζόμαστε σε κλειστές άμυνες, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε με τον ΠΑΣ». 

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον Γιαννιώτη και τον Ουάρντα: «Απόλυτα. Ειδικά ο Γιαννιώτης αντέδρασε πολύ καλά όταν χρειάστηκε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και ο Ουάρντα ήταν πολύ ποιοτικός κάτι που το έδειξε, ενώ και ο Ρισβάνης ήταν πολύ καλός». 
ευκαιρίες».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να προσαρμόσει τόσο γρήγορα 14 παίκτες. Ωστόσο, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, καθώς έχουμε παίκτες τοπ class σε άμυνα και επίθεση». 


Για το αν τη δεδομένη στιγμή βολεύει τον Ατρόμητο να παίζει ματς όπως αυτό που ακολουθεί κόντρα στη Λάρισα και όχι με τόσο κλειστές άμυνες όπως αυτή του ΠΑΣ: «Είμαι εδώ μικρό χρονικό διάστημα και έχω αντιληφθεί ότι οι περισσότερες ομάδες παίζουν αμυντικά. Πρέπει να παίζουμε με τη μία, πιο γρήγορα και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr