Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Είχε να κερδίσει στα Γιάννινα από τον περασμένο Φεβρουάριο

Από τις 18 Φεβρουαρίου 2017 είχε να κερδίσει στα Γιάννινα ο ιστορικός ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη 3-1 επί του Πλατανιά που τον έφερε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας της φετινής σεζόν, αλλά έχει και επιπρόσθετη αξία, καθώς ο ΠΑΣ είχε να κερδίσει στην έδρα του από τις 18/2/2017, όπου τότε για την 21η αγωνιστική της περασμένης σεζόν είχε κερδίσει 1-0 την Κέρκυρα με γκολ του Πέδρο Κόντε. Στις 9 αγωνιστικές της περσινής σεζόν και στις 6 που προηγήθηκαν της φετινής σεζόν, ο «Άγιαξ» δεν είχε σταυρώσει νίκη στα Γιάννινα. Έτσι μετά από 8 μήνες κέρδισε μέσα στο σπίτι του. 


Παράλληλα ο Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος και από την αντίδραση της ομάδας του, που ενώ βρέθηκε να χάνει νωρίς με 0-1 κατάφερε μέσα σε 27 λεπτά να πετύχει 3 γκολ και να κάνει την ανατροπή σε 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Για αυτές τις καλές αντιδράσεις για την ανατροπή του σκορ από το α’ ημίχρονο, ο Κρητικός τεχνικός συνεχάρη στο τέλος τους παίκτες του. Το μόνο αρνητικό σημείο στο παιχνίδι αυτό ήταν η μικρή προσέλευση των φιλάθλων που ήταν περίπου 1500 με 1800 στον αριθμό, λίγοι για τα δεδομένα του ΠΑΣ. Ο Πετράκης έκανε έκκληση στο επόμενο ματς να υπάρχουν περισσότεροι γιατί η προσπάθεια των παικτών αξίζουν καλύτερης επιβράβευσης από τον κόσμο.