Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Γιατί δεν άρεσε στους Γιαννιώτες ο ορισμός του Τσαμούρη

Δεν ήταν καλός ο Τσαμούρης στο περσινό ματς Πλατανιάς - ΠΑΣ 3-3

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν άρεσε στον ΠΑΣ ο ορισμός του διαιτητή Τσαμούρη του συνδέσμου Πειραιά για να διευθύνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει το Σάββατο και ώρα 16.00 στο γήπεδο Λιβαδειάς. Γιατί πέρσι ο Τσαμούρης στο ματς Πλατανιάς – ΠΑΣ 3-3 ήταν κακός με συνέπεια η τοπική ΠΑΕ την επόμενη μέρα να εκδώσει αυστηρή ανακοίνωση για τη διαιτησία και τον κατατρεγμό του ΠΑΣ για να μη πετύχει τον στόχο εξόδου στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε φέτος ο Τσαμούρης να αποφύγει τα λάθη που έκανε στα Χανιά για να μη ασχοληθεί κανείς με τη διαιτησία αλλά με το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. 
Ο Τσαμούρης πέρσι αρχικά είχε οριστεί ρέφερι στον αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ που δεν έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2017 και αναβλήθηκε γιατί λόγω της κακοκαιρίας είχαν ματαιωθεί οι πτήσεις για Χανιά. Τον έβαλαν εκ νέου στον αγώνα πρωταθλήματος Πλατανιάς – ΠΑΣ που έγινε στις 12/2/2017 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, που έληξε ισόπαλος 3-3. Ο ΠΑΣ την επόμενη ημέρα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και η αποστολή γύρισε στα Γιάννινα με πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του εν λόγω άπειρου ρέφερι.
Ο Τσαμούρης το 2010 εμφανίσθηκε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όταν αξιολογήθηκε και εντάχθηκε στους πίνακες Γ’ Εθνικής. Το 2013 μπήκε στη Β’ Εθνική και από το καλοκαίρι του 2016 είναι στη Σούπερ Λίγκα. Εκτός από περσινό ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, δεν έχει σφυρίξει άλλον αγώνα του ΠΑΣ. Αυτός του Σαββάτου στη Λιβαδειά θα είναι ο δεύτερος που θα διευθύνει.


ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ


Βοηθοί του Τσαμούρη για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λιβαδειά ορίστηκαν οι οι Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) και παρατηρητής ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών). Σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδα Polis που εκδίδεται στην Ανατολική Αττική και διανέμεται δωρεάν, ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ που θα είναι πρώτος βοηθός στη Λιβαδειά, γεννήθηκε στη Βιέννη από Αυστριακό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Μεγάλωσε στην Ελλάδα και από μικρός λόγω ύψους έπαιξε μπάσκετ στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών των ομάδων Θύελλα και Τρίγλια Ραφήνας. Το 2006 μπήκε στο χώρο της διαιτησίας σε αγώνα Τζούνιορς Απόλλων Αναβύσσου – Πανσταυριακός 2-1. Τον Ιανουάριο 2008 τοποθετήθηκε βοηθός στη Γ’ Εθνική με ντεμπούτο στον αγώνα Ηλιούπολη – Αιολικός 2-0. Ως ρέφερι σφύριξε στο Πειραϊκό ντέρμπι Γ’ Εθνικής Περαμαϊκός – Προοδευτική 1-2. Στη Β’ Εθνική ως βοηθός διαιτητής έκανε ντεμπούτο το 2012 στον αγώνα Καλλιθέα – Πανσερραϊκός 1-2 και στη Σούπερ Λίγκα ως βοηθός στον αγώνα Καλλονή – Αστέρας Τρίπολης 1-1.