Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ξέρει καλά ο Πετράκης τι πρέπει να κάνει στην ομάδα

Μέσα από τις προπονήσεις ο Πετράκης θα βρει λύσεις για να γίνει καλύτερος ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της εβδομάδος.
Αύριο θα είναι ημέρα ξεκούρασης για όλους αφού στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό. Χτες, όπως και τις προηγούμενες μέρες, εκτός από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πολύ ώρα ο Πετράκης ασχολήθηκε με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ώστε να διορθωθούν ό,τι αδυναμίες εντοπίστηκαν στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, γιατί για μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ είναι λίγα τα 3 γκολ που σημείωσε σε 6 παιχνίδια, κάνοντας πολλές φάσεις και τελικές προσπάθειες. Τη συνταγή για να βγαίνουν καλύτερα οι φάσεις στην τελική προσπάθεια για να βρίσκουν οι παίκτες καλύτερα τον δρόμο για τα δίχτυα, προσπαθούν να βρουν μέσα από τις προπονήσεις. Και επειδή ο Πετράκης έχει 3 χρόνια και 8 μήνες στην ομάδα, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια, εκφράζοντας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό την αισιοδοξία ότι μέσα από την δουλειά πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Από Δευτέρα θα μπουν όλοι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς το άλλο Σάββατο θα γίνει το ματς με τον Πλατανιά στα Γιάννινα. Το παιχνίδι αυτό είναι ο πρώτος κρίκος μιας αλυσίδας αγώνων με μικρομεσαίες ομάδες, όπου ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει πολλούς βαθμούς που θα τον φέρουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα μέχρι τέλος του α’ γύρου ο ΠΑΣ θα παίξει με Πλατανιά (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Ξάνθη (εντός), Λάρισα (εκτός), Λαμία (εντός) και το φινάλε θα γραφτεί με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Σε αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΣ έχει τις δυνατότητες να πάρει καλά αποτελέσματα, τηρώντας ασφαλώς και τις οδηγίες του Πετράκη που πολλές φορές είπε ότι όλα τα ματς στη Σούπερ Λίγκα είναι δύσκολα και θέλουν πολύ προσοχή. Για το επόμενο ματς με τον Πλατανιά δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μαυροπάνος και οι τραυματίες Ροντρίγκες και Περιστερίδης.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα γεμίσει περισσότερο το ρόστερ με την επιστροφή των διεθνών. Ο Τζημόπουλος χρησιμοποιήθηκε για 15 λεπτά με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο φιλικό παιχνίδι με την Ιαπωνία και από σήμερα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στα Γιάννινα, αφού δεν έχει άλλες υποχρεώσεις. Η Εθνική Αλβανίας στην οποία είναι ο Λίλα χτες βράδυ έδωσε το πρώτο παιχνίδι με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη Δευτέρα έχει το τελευταίο ματς με την Ιταλία. Οπότε ο Αλβανός μέσος από Τετάρτη θα αρχίσει προπονήσεις. Οι νεαροί διεθνείς Μανθάτης και Μαυροπάνος είναι με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας που κέρδισε προχτές 2-0 μέσα στη Μολδαβία. Ο Μανθάτης έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ ο Μαυροπάνος κάθισε στον πάγκο. Απομένει και το εκτός έδρας παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο που θα γίνει τη Δευτέρα. Μεσοβδόμαδα και αυτοί θα είναι στα Γιάννινα.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ


Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας έχει επιφέρει και διακοπή των πρωταθλημάτων Νέων Κ20 και Κ17. Οι ομάδες αυτές, μαζί με την ομάδα Κ15 ετοιμάζονται για να μη χάσουν τον ρυθμό τους και να είναι έτοιμες για τους αγώνες του άλλου Σαββατοκύριακου.