Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Με Κόντε στην επίθεση ξεκινά αντεπίθεση ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Με τον Κόντε θα δυναμώσει και επιθετικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το διήμερο ρεπό πλου έδωσε στους παίκτες για ξεκούραση ο Πετράκης, από σήμερα ξεκινά μίνι προετοιμασία με δύο στόχους:
Η ομάδα να βελτιώσει τις αδυναμίες που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια, όπου δυσκολεύεται πολύ να βάλει γκολ και να είναι έτοιμοι οι Κόντε, Νικολιάς που προέρχονται από τραυματισμό, για να βοηθήσουν στη συνέχεια.

Ειδικά η επιστροφή του Κόντε θα είναι πολύ σημαντική καθώς είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας και από αυτόν περιμένουν πολλά στη συνέχεια. Βέβαια ο Κόντε μπήκε σαν αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά από απουσία ενός μηνός και με δύο μόνο προπονήσεις, δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Η διακοπή βολεύει πολύ για την περίπτωση του Ισπανού στράικερ, για  να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και να μπει πάλι στο πνεύμα της φετινής ομάδας, αφού είχε τραυματιστεί στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Με τον Κόντε προωθημένο κυνηγό, θα ελευθερωθεί ο Χαλκιαδάκης να παίξει πιο πίσω σαν δεύτερος κυνηγός, εκεί που είναι και η φυσική του θέση, οπότε θα είναι ευνοϊκά τα πράγματα και για τον Ελληνοβραζιλιάνο άσσο. Σημαντική θα είναι η επιστροφή και του Νικολιά, καθώς στα πρώτα παιχνίδια, πριν τραυματιστεί, έδειξε καλά στοιχεία. Ο ΠΑΣ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με τέσσερα ματς εκτός έδρας (Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό) και δύο εντός (ΑΕΚ, Πανιώνιο), ενώ τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό με ομάδες του δικού του διαμετρήματος. Η αντεπίθεση του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου» για να φτάσει ψηλότερα στη βαθμολογία, ξεκινά από το ερχόμενο ματς με τον Πλατανιά στα Γιάννινα, όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος.