Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Στέλνει Ουσίγιος η Μάλαγα για τον Μαυροπάνο

Μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Μαυροπάνο είναι και η Μάλαγα από Ισπανία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι εμφανίσεις του 20χρονου Ντίνου Μαυροπάνου και τα προσόντα που διαθέτει για αμυντικός έχουν ανοίξει την όρεξη πολλών ομάδων και κυρίως των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται κάποια από τις ομάδες αυτές να τον κλείσει και τον Ιανουάριο και να τον αφήσει δανεικό μέχρι τέλος σεζόν στα Γιάννινα για να πάρει περισσότερα παιχνίδια.
Σύμφωνα με δημοσιευθείσες πληροφορίες, ενδιαφέρον έδειξε η Μάλαγα από την Ισπανία και αναμένεται σύντομα ταξίδι στην Ελλάδα του τεχνικού διευθυντή της Μάριο Ουσίγιος. 

Ο Ουσίγιος ήταν για 5 μήνες τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος σκάουτιγκ του Ολυμπιακού αλλά στις 9 Οκτωβρίου λύθηκε η συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και ξαναγύρισε στη Μάλαγα στο ίδιο πόστο που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς ο Ουσίγιος στο διάστημα που ήταν στην Ελλάδα είχε ξεχωρίσει τον Μαυροπάνο προτείνοντάς τον στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι τον παρακολουθούν και τώρα στενά, στέλνοντας και στη Λιβαδειά τον Μοντεστό για να δει τον κεντρικό αμυντικό του «Άγιαξ».

Από την Ισπανία έγινε γνωστό ότι επίκειται ταξίδι του Ουσίγιος στην Ελλάδα και όπως έγραψε προχτές το «ΦΩΣ», αυτό συνδυάζεται με ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Μαυροπάνο, σημειώνοντας παράλληλα ότι αν μπει σε αυτή τη διαδικασία η Ισπανική ομάδα, περιπλέκονται τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. «Αφού έχουν αρχίσει να ακούγονται σειρήνες από το εξωτερικό, αντιλαμβάνεστε ότι θα έχει πολύ ψωμί η υπόθεση του νεαρού αμυντικού του ΠΑΣ» σημείωσε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού η έγκριτη εφημερίδα.

Επειδή και από τους κύκλους του ΠΑΟΚ ακούγεται στη Θεσσαλονίκη ότι ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να μπει και αυτός στην υπόθεση Μαυροπάνου, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου σχετικά με τον ταλαντούχο αμυντικό του ΠΑΣ. Και ασφαλώς θα είναι μια μεταγραφή με σημαντικά οικονομικά οφέλη για την τοπική ομάδα. Ο Μαυροπάνος, που είναι μια προσωπική επιλογή του Χριστοβασίλη, έκλεισε τα αυτιά του σε όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια, δουλεύοντας με σεμνότητα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ήδη καθιερώθηκε στον ΠΑΣ, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων. Έχει καταγωγή από τα Άγναντα Άρτας και γι’ αυτό ο Χριστοβασίλης που είναι από το ίδιο χωριό, τον έφερε στον ΠΑΣ τον περασμένο Ιανουάριο.