Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα χωρίς μεγάλες απώλειες

Το ματς με Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο μιας σειράς δύσκολων αγώνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 πρώτες αγωνιστικές πήρε 6 βαθμούς, δηλαδή 1 βαθμό κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και είναι στην 9η θέση. Κάνοντας στα τελευταία παιχνίδια μέτριες εμφανίσεις, δείχνοντας αρκετές αδυναμίες είτε στη δημιουργία, είτε στο τελείωμα των φάσεων.
Μη ξεχνάμε όμως ότι έβγαλε και ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έπαιξε εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και εντός έδρας με την πρωτοπόρο ΑΕΚ και με τον Πανιώνιο που είναι ο κακός του δαίμονας. Όλα τα ματς ήταν φωτιά με ομάδες που έχουν στόχους, ποιοτικό ρόστερ, ακόμα και με τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. Γιατί το ματς έγινε σε ένα «πυρακτωμένο» γήπεδο, υπήρχε πάθος από τους γηπεδούχους, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε τονίσει στον «Η.Α» ότι στα δύσκολα οι μεγάλες ομάδες βγάζουν εγωισμό. Συνεπώς για τον ΠΑΣ δεν είναι άσχημη η συγκομιδή των 6 βαθμών, σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.


Τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν στη συνέχεια, αφού λιγοστεύουν τα προβλήματα με την επιστροφή των τραυματιών (Κόντε, Νικολιάς, Ροντρίγκες) και το πρόγραμμα είναι πιο βατό με ομάδες που ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει τρίποντα. Στην επόμενη τετράδα αγώνων θα παίξει με Πλατανιά (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), ομάδες δηλαδή του χεριού του.