Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Με τον Κώστα Καζναφέρη η αποστολή του Παναιγιάλειου

Στο μέσον ο πρώην άσσος του ΠΑΣ Κώστας Καζναφέρης, που αγωνίζεται στον Παναιγιάλειο 


Έναν παλιό τους γνώριμο, τον Κώστα Καζναφέρη θα δουν αύριο αγωνιζόμενο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» μα τα χρώματα του Παναιγιάλειου οι φίλοι του ΠΑΣ, στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Αναλυτικά η αποστολή και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό (3μ.μ.) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που θα διεξαχθεί για το θεσμό τού Κυπέλλου Ελλάδας.

Νωρίτερα, ο Νίκος Κουρμπανάς ανέλυσε, μέσω βίντεο, τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας, επισημαίνοντας στους παίκτες μας το βαθμό δυσκολίας τής αναμέτρησης.
Αμέσως μετά ο "μελανόλευκος" τεχνικός ανακοίνωσε την 18άδα για το αυριανό ματς, την οποία αποτελούν οι Πολίτης, Αθανασίου, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Ιντζίδης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Μπρους, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Σταματής, Κόκκορης, Γκούφας και Γεωργακόπουλος.
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 5μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου, με προορισμό τα Ιωάννινα για να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.