Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ κρατά κλειστά τα χαρτιά!

Μια ιστορική στιγμή για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη, στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι του 2016.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για διενέργεια γενικής συνέλευσης των μετόχων το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, μπορεί να πέρασε στα ψιλά του τοπικού Τύπου, αλλά έχει ένα σημαντικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, για είσοδο νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης ετοιμάζει αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα βάλει και άλλα άτομα στη διοίκηση, που θα είναι και νέοι συνεργάτες του.

Επειδή στο κομμάτι αυτό ο ηγέτης της ΠΑΕ κρατά κλειστά τα χαρτιά, γίνονται αρκετές εικασίες για τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να μπουν στη διοίκηση, χωρίς να είναι κάτι διασταυρωμένο. Από τα νέα μέλη ορισμένα θα είναι από τα Γιάννινα και άλλα από Αθήνα. Ο Χριστοβασίλης μπήκε στον 10ο χρόνο που έχει τα ηνία του ΠΑΣ, με πολλές επιτυχίες στο διάστημα αυτό και λιγότερα λάθη, έχοντας πλέον την εμπειρία να επιλέγει συνεργάτες που μπορούν να βοηθούν το έργο της διοίκησης αλλά και την ομάδα. 

Το πιο σημαντικό πράγμα που πιστώνεται στα θετικά του νυν μεγαλομετόχου, που τον καθιστά και ιστορικά ως έναν από τους πιο πετυχημένους προέδρους, είναι ότι έφτασε την ομάδα σε καλά επίπεδα, σταθεροποιήθηκε αυτή στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 30 χρόνια «πορείας ασανσέρ», με αναλαμπές στη μεγάλη κατηγορία και μετά υποβιβασμούς, με αποκορύφωμα την έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία. Οι νέοι του σχεδιασμοί και οι κινήσεις στη διοικητική σκακιέρα θα φανούν καλύτερα στη γενική συνέλευση της 28ης Οκτωβρίου, τη μέρα που ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την Κέρκυρα στα Γιάννινα.