Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Kαιρός να επιστρέψει στις νίκες ο ιστορικός ΠΑΣ

Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Ήρεμα πέρασε η χτεσινή μέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης.
Από σήμερα, με τις διπλές προπονήσεις που έγιναν, όλα κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Γιάννινα, όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». 


Έχει να πάρει τρίποντο από την  πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και είναι φυσικό να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση του. Γιατί σε παιχνίδια με ομάδες του δικού του αγωνιστικού βεληνεκούς και ειδικά μέσα στα Γιάννινα, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες για να μπορεί να έχει φιλοδοξίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Στο ερχόμενο ματς ο Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ροντρίγκες και τον Μαυροπάνο που λόγω κίτρινων καρτών δηλώθηκε για αυτό το παιχνίδι να εκτίσει την ποινή. Ο Ροντρίγκες δεν έχει συμμετοχή από την αρχή οπότε δεν δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Μαυροπάνος καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα αλλά τώρα θα πάρει τη θέση του ένας εκ των Σκόνδρα και Μπέριου. Αναμένεται στα Γιάννινα ο Τζημόπουλος που ήταν με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας και από Τετάρτη αναμένονται οι υπόλοιποι τρεις Λίλα, Μανθάτης, Μαυροπάνος.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ (9/10)

Για την σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα όπου έγιναν διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:  «Διπλή προπόνηση για το ξεκίνημα της εβδομάδας μετά το ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με τον κ. Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο να προετοιμάζουν εντατικά την ομάδα ενόψει της επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην πρωινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις αντοχής και δύναμης, ενώ για το απόγευμα η ομάδα είχε προπόνηση υποομαδικής τακτικής, μεταφοράς μπάλας στον αγωνιστικό χώρο και για το τέλος το παραδοσιακό διπλό. Παράλληλα εντατικό ήταν και σήμερα το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων της ομάδας και τον Rodriguez να ακολουθεί ατομικό. Επόμενη προπόνηση αύριο στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ».