Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Στο πόδι η Άρτα για το ματς της ΠΑΕ Καραϊσκάκης με την Σπάρτη

Οι παίκτες της Α. Ε. Καραϊσκάκης και η προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου χαιρετούν τους φιλάθλους 


Στο πόδι είναι η Άρτα για τον αυριανό αγώνα της Α.Ε. Καραϊσκάκης με την Σπάρτη που θα γίνει στις 15.00 στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Η Αρτινή ομάδα μετά τις νίκες με Αχαρναϊκό (εντός) και Βέροια (εκτός) έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει αύριο Κυριακή (19/11) με τη βοήθεια των φιλάθλων να πάρει τη νίκη.
Και δικαιούται αυτή η ομάδα κάθε συμπαράσταση και βοήθεια από τους φιλάθλους της Άρτας καθώς τις χάρισε πολλές επιτυχίες, πέρσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και φέτος με την παρουσία της στη Β’ Εθνική μετά από 38 χρόνια απουσίας.

Σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Καραϊσκάκης επισημαίνονται τα εξής: «Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Βέροια, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας υποδέχεται την προσεχή Κυριακή στις 15:00, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας, την ΑΕ Σπάρτη, με στόχο μία ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και καλεί όλους τους Αρτινούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ΠΑΕ Καραϊσκάκης, προκειμένου να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Την Κυριακή στις 15:00 όλοι στους Αγίους Αναργύρους!».

 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ


Με προπόνηση το πρωί που έγινε στο γήπεδο Σελλάδων  ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Μέλκας, Σιαράβας (τερματοφύλακες), Αβραμίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Γούλας, Κόλλινς, Μακρής, Μιχάλης, Μουκίδης, Χούσος (μέσοι), Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Μακρίδης (επιθετικοί). Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας, Ραχιώτης, οι αμυντικοί Άτσκα, Καψάλης και Φίλιος, οι μέσοι Δημητριάδης, Μπαλαδήμας και ο μεσοεπιθετικός Τσάκαλος.