Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Την ανάλυση του αγώνα έκανε στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης

Διαβασμένος από κάθε πλευρά θα πάει στη Ριζούπολη ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Απόλλωνα έκανε στη χτεσινή προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες της ομάδας του για να πάνε καλά διαβασμένοι την Κυριακή στη Ριζούπολη.
Σήμερα ή το Σάββατο στο ξενοδοχείο θα τους δείξει και βίντεο από παιχνίδια της αντίπαλης ομάδας, ενώ και το πρόγραμμα των προπονήσεων, όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής είναι προσαρμοσμένο με τις συνθήκες του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο Πετράκης δεν είπε κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες για το συγκεκριμένο ματς, αλλά πάντα τους λέει να είναι προσεκτικοί γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη Σούπερ Λίγκα και η αποστολή τους θα είναι δύσκολη στο γήπεδο του Απόλλωνα. Ωστόσο υπογράμμισε προς αυτούς ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία με πρωινές προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. 

Ο Κρητικός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού θα έχει και τον Θέμη Τζημόπουλο στη διάθεσή του, που είχε χτυπήσει στο ματς με την Κέρκυρα. Και επειδή η ομάδα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και είναι σε καλό ρυθμό, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Είναι πολύ πιθανόν να παραταχτεί και σε αυτό το παιχνίδι η ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε και την Κέρκυρα. Δηλαδή με Βελλίδη γκολκίπερ, αμυντικούς τους Τζημόπουλο, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, στο κέντρο τους Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Γιάκο, Λίλα, Γαρουφαλιά και στην επίθεση Κόντε Χαλκιαδάκη. Αν αλλάξει τον σχηματισμό ή για λόγους ειδικής τακτικής θελήσει να κάνει μερικές αλλαγές, τότε υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι Νικολιάς, Μανθάτης κατά πρώτο λόγο και Σολτάνι κατά δεύτερο. 

Ο Πετράκης στα τελευταία διτέρματα με τους βασικούς χρησιμοποίησε όλους αυτούς τους παίκτες και πολλές φορές άλλαξε τη διάταξη της ομάδας, κάτι που δείχνει ότι ανακατεύει την τράπουλα για να βρει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Ο έμπειρος τεχνικός πολλές φορές έχει πει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, θέλοντας όμως να βγάλουν περισσότερα πράγματα στο γήπεδο γιατί έχουν ικανότητες. Παράλληλα τους έκανε και παρατηρήσεις που στα ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα από δική τους ολιγωρία οι αντίπαλες ομάδες προηγήθηκαν στο σκορ και μετά αυτοί πιέστηκαν πολύ για να κάνουν ανατροπές. 

Στη Ριζούπολη που είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ο «Άγιαξ» βασικά θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα νώτα του, μη επιτρέποντας στον Απόλλωνα να γίνει απειλητικός στην εστία του Βελλίδη και στη συνέχεια να βρει διεξόδους στα αντίπαλα καρέ για να διεκδικήσει τη νίκη.

 ΣΤΗ ΘΥΡΑ 6 ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ


Ο ΠΑΣ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια από τον Απόλλωνα, αφού απαγορεύονται οι μαζικές μετακινήσεις φιλάθλων. Όσοι όμως φίλοι της Γιαννιώτικης ομάδας πάνε στη Ριζούπολη, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων, θα καθίσουν στη θύρα 6 και τα εισιτήρια θα τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο που θα είναι έξω από τη θύρα 3. Για τη θύρα αυτή η τιμή των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη. Το Σάββατο η διάθεση θα συνεχιστεί με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr, μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει, καθώς και μέσω τηλεφώνου στο νούμερο εξυπηρέτησης της Viva - 11876. Την Κυριακή θα συνεχιστεί η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη, από τις 10:00 έως τις 15:00 οπότε, η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».