Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ποια διαφορά υπάρχει σε Πρίγιοβιτς και Κόντε

Αρχισκόρερ του ΠΑΣ και της Σούπερ Λίγκας ο Πέδρο Κόντε

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επειδή με την 10η αγωνιστική διανύθηκε το 1/3 του πρωταθλήματος θα δώσουμε και κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.
Δεν έλειψαν από κανένα ματς στις 10 πρώτες αγωνιστικές οι Μάρκος Βελλίδης και Αλέξης Μιχαήλ που έχουν 963 λεπτά αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν σε χρόνο συμμετοχής οι Τζημόπουλος με 896 λεπτά, Γιάκος με 887, Μπουκουβάλας με 863, Χαλκιαδάκης με 854, Μαυροπάνος με 849, Γαρουφαλιάς με 715, Ναδάλες με 632, Κόντε με 460. Λιγότερο χρόνο συμμετοχής έχει ο Βιδάλ με 54 λεπτά μοιρασμένα σε 3 παιχνίδια που μπήκε αλλαγή, Σκόνδρας με 109 λεπτά και Σολτάνι με 167 λεπτά.


ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ Ο ΚΟΝΤΕ

Παρότι ο Πέδρο Κόντε για ενάμιση περίπου μήνα ήταν τραυματίας από τη θλάση που έπαθε στο ματς της πρεμιέρας στην Τρίπολη, με τα 5 γκολ που σημείωσε, είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ αλλά και της Σούπερ Λίγκας. Απλά στο πρωτάθλημα μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ. Με την διαφορά ότι ο φορ του ΠΑΟΚ σημείωσε τα 5 γκολ αγωνιζόμενος σε 10 ματς με 892 δράσης, ενώ ο Κόντε έπαιξε σε 6 ματς και 460 λεπτά δράσης. Ο Ισπανός φορ του «Άγιαξ» θεωρείται από τους ικανότερους επιθετικούς του πρωταθλήματος που βλέπουν δίχτυα και σκοράρουν όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Στο περσινό πρωτάθλημα σημείωσε 13 γκολ και ήταν πίσω από τους Μπέργκ (Παναθηναϊκού) και Γιουνές (Ξάνθης).

ΚΕΦΑΛΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ


Πρώτος σκόρερ είναι ο Κόντε με 5 γκολ. Ακολουθούν Χαλκιαδάκης και Μαυροπάνος με 2 γκολ. Μάλιστα ο νεαρός αμυντικός και τα 2 γκολ σημείωσε με κεφαλιά στην Τρίπολη και στη Ριζούπολη, ενώ το ίδιο έκανε και στη Λιβαδειά αλλά του ακυρώθηκε το κανονικό γκολ που σημείωσε. Από 1 γκολ σημείωσαν οι Γιάκος, Τζημόπουλος, Ναδάλες.