Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Θα έρθουν και πάλι οι καλές μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάριση σε 2-2 από τον Κόντε. Αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Απαρηγόρητοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την ήττα που υπέστη η ομάδα με σκορ 4-3 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα.
Είναι από τις ελάχιστες φορές που η τοπική ομάδα σημείωσε 3 γκολ εκτός έδρας και έχασε παιχνίδι, χωρίς να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι κυανόλευκοι τα έχουν με την κακή τους τύχη, αφού από δικά τους λάθη ξεκίνησαν οι φάσεις που σημείωσε ο Απόλλων τα 3 από τα 4 τέρματά του, ενώ το 1ο γκολ ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε ο Τζήλος. Ο Πετράκης προσπάθησε στο τέλος του αγώνα να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα λέγοντας στους παίκτες ότι λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να διορθωθούν στη συνέχεια, αναπληρώνοντας τους βαθμούς της Ριζούπολης σε άλλα παιχνίδια. Τους είπε επίσης ότι τώρα με την διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει χρόνος να δουλέψουν καλύτερα, να υπάρξει βελτίωση εκεί που χρειάζεται, καθώς αμέσως μετά υπάρχουν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό, Ξάνθη και σε αυτά πρέπει να κατακτηθούν 6 βαθμοί. Ο Πετράκης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες και από αύριο θα ξεκινήσει μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας.


Ικανοποίηση για τα γκολ του Κόντε

Οι Γιαννιώτες μπορεί να πικράθηκαν για την ήττα στη Ριζούπολη αλλά είναι ικανοποιημένοι για τον Κόντε που σημείωσε 2 γκολ, έφτασε στα 5 τέρματα και έπιασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ. Το αξιοσημείωτο για τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ είναι ότι έμεινε ενάμιση μήνα έξω λόγω τραυματισμού και έπαιξε τα μισά παιχνίδια απ’ ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Ο Κόντε απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι το έχει το γκολ, αρκεί να παίρνει μπαλιές από τα χαφ. Πέρσι κυνήγησε τον Μπέργκ του Παναθηναϊκού για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Φέτος μπήκε πολύ δυνατά στα γήπεδα και αν συνεχίσει έτσι θα είναι από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν όχι μόνο στον ΠΑΣ αλλά και στο πρωτάθλημα.

Βασιλάκης: Λάθος το φάουλ που έδωσε ο διαιτητής

Στην «Αθλητική Κυριακή» ο Περικλής Βασιλάκης στην προβολή των επίμαχων φάσεων, τόνισε ότι κακώς δόθηκε από τον διαιτητή το φάουλ με το οποίο σημείωσε το πρώτο γκολ ο Απόλλωνας. Υπήρξε και μια άλλη φάση ανατροπής του Ανιέτε από τον Καρανίκα. Επειδή η εικόνα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη για το που έγινε η παράβαση, ο Βασιλάκης είπε ότι αν η ανατροπή ήταν εντός της περιοχής του ΠΑΣ ήταν πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Αν ήταν έξω από την περιοχή, έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ που δεν έδωσε ο ρέφερι.

Οι ευχές από τον Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο Κούτρης με το που τελείωσε το ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο οποίο αγωνίστηκε κανονικά, πήγε από το Καραϊσκάκη γρήγορα στη Ριζούπολη για να δει το ματς του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα και τους παλιούς συμπαίκτες του. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για τον ΠΑΣ, αλλά προσπάθησε να παρηγορήσει τους πρώην συμπαίκτες του, ευχόμενος καλή επιτυχία στη συνέχεια. Στον Κυριακάτικο Τύπο υπήρξαν δημοσιεύματα ότι υπάρχει πρόταση για τον Κούτρη από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά ο ερυθρόλευκος μέσος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι κοιτάζει τη δουλειά του και όχι τα μεταγραφικά σενάρια. 

Σκηνές ποδοσφαιρικού πολιτισμού

Περίπου 300 φίλαθλοι του ΠΑΣ έκλεψαν την παράσταση στη Ριζούπολη. Μάλιστα αυτοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ακούγονταν περισσότερο από τους φιλάθλους του Απόλλωνα. Στο τέλος οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα και του συνδέσμου Ultras κατέβηκαν από τα κάγκελα όπου πήγαν στο σημείο που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΣ και τους χειροκρότησαν. Είναι από τις καλές στιγμές που δυστυχώς δεν αναδεικνύονται από τα κεντρικά ΜΜΕ.

Θα λείψουν οι τέσσερις διεθνείς

Απόντες από τις προπονήσεις θα είναι οι διεθνείς Λίλα που θα παίξει με την Εθνική Αλβανίας φιλικό στην Τουρκία., Τζημόπουλος που θα παίξει πλέι οφ πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018 με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας κόντρα στο Περού και οι νεαροί Μανθάτης και Μαυροπάνος που κλήθηκαν από τον Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων για το ματς με την Κροατία που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το πρόβλημα είναι με τον Τζημόπουλο που αναχώρησε για τη Νέα Ζηλανδία όπου στις το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο ματς και το επαναληπτικό στο Περού θα γίνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Από το Περού θα έρθει κατευθείαν στα Γιάννινα για το ματς με τον Παναιτωλικό το οποίο θα προλάβει οριακά και χωρίς προπόνηση.

Τα εισιτήρια που κόπηκαν στα γήπεδα


Στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής τα εισιτήρια των αγώνων στη Σούπερ Λίγκα είναι:
Παναιτωλικός – Ξάνθη 1.799, Ατρόμητος – Πανιώνιος 1.498, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 3907, Ολυμπιακός – Πλατανιάς 18.340, Κέρκυρα – Λάρισα 895, Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 819, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 14.056 εισιτήρια. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τον χτεσινοβραδινό αγώνα Λεβαδειακός – Λαμία.