Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ήττα της Α. Ε. Καραϊσκάκης (0-1) από τα Τρίκαλα

Με γκολ του Καπό τα Τρίκαλα κέρδισαν στην Άρτα την Α. Ε. Καραϊσκάκης


Σημαντική νίκη στην Άρτα πήραν τα Τρίκαλα, χάρις σε τέρμα του Καπόύ στο 82' κι ενώ το ματς έδειχνε ότι θα τελείωνε χωρίς σκορ.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με τον Τσοντάκη να κάνει το σουτ στο 4’ και τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Χούσου πέντε λεπτά αργότερα. Ο ΑΟΤ απάντησε στο 13 με το σουτ του Τόμιτς μέσα από την περιοχή να μην βρίσκει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεσή τους και είχαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες στο 30’ με την κεφαλιά από τον Καπό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια και στο 34’ με το σουτ του Πάνου να περνά άουτ. Στο 44’ χρειάστηκε να επέμβει ο Ραχιώτης, ο οποίος έδιωξε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.

Με ευκαιρία των γηπεδούχων ξεκίνησε η επανάληψη, καθώς στο 52’ το σουτ του Λουκίνα σταμάτησε στο δοκάρι του Αποστολίδη. Στο 79’ ο Τσοντάκης έδιωξε την κεφαλιά του Βέρτζου πάνω στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια ο Ραχιώτης απέκρουσε το σουτ του Κοτσώνη. Τρία λεπτά μετά, ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ, με τον Καπό να κάνει το σουτ έπειτα από ατομική ενέργεια.

ΣΚΟΡΕΡ: 82’ Καπός
ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης (86’ Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος (69’ Κυριάκης), Δημητριάδης, Γυφτοκώστας (87’ Μουκίδης), Λουκίνας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γροντής (59’ Τσιάρας), Ντίνας (66’ Χιντζίδης), Καπός, Τόμιτς (85’ Γιαννίτσης), Ζγκούρη.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
ΠΗΓΗ: liganews.gr