Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Άνετα η ΠΑΕ Καραϊσκάκης 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Γιάννης Λουκίνας σημείωσε τα 2 από τα 3 γκολ της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Σπουδαία νίκη πήραν οι Αρτινοί επί της ΑΣΑ με 3-1, χάρις σε δύο τέρματα του Λουκίνα. Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους ο Μακρής, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Πλαβούκος. Στους 12 βαθμούς έφτασε η ΠΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ στους επτά παρέμεινε η Αναγέννηση.


Γκολ με το… καλημέρα πέτυχαν οι γηπεδούχοι, με τον Μακρή να παίρνει στο 3' την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Χούσου και να νικά τον Γκέκα. Η ΑΣΑ επιχείρησε να απαντήσει στο 15’ και στο 16’ με τα σουτ των Χαντζάρα και Σταματάκη να βρίσκουν σε ετοιμότητα τον Μέλκα. Στο 23’ ο Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρή να στέλνει με γυριστό τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο, πέντε λεπτά μετά η Αναγέννηση έφτασε στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 28’ οι Τζέκος και Σταματάκης συνδυάστηκαν όμορφα, ο δεύτερος έκανε τη σέντρα και ο Πλαβούκος με προβολή ισοφάρισε. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, σε ένα ματς με καλό ρυθμό.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το ματς, άρχισε και η επανάληψη, δηλαδή με γκολ του Καραϊσκάκη με τον Λουκίνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ποζατζίδη και με πλασέ έκανε το 2-1 στο 50'. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν για το τρίτο γκολ. Αυτό το κατάφεραν στο 76’ με τον Λουκίνα και πάλι, να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παπανίκου. Στο 82’ο Θεολόγου προσπάθησε με τακουνάκι να σκοράρει μετά το γύρισμα του Μακρή, αλλά ο Γκέκας ήταν σε ετοιμότητα.

ΣΚΟΡΕΡ: 3' Μακρής, 50', 76' Λουκίνας - 28' Πλαβούκος

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής (88’ Μουκίδης), Μακρίδης, Κόλλινς, Χούσος (91’ Αβραμίδης), Δημητριάδης, Κυριάκης (72’ Γυφτοκώστας), Λουκίνας.

Ααναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Τζέκος (80’ Παπαευθυμίου), Χαντζάρας (70’ Κονέ).

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου).
ΠΗΓΗ: liganews.gr

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ




Για να δείτε τα αποτελέσματα ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Για να δείτε τη βαθμολογία ΚΛΙΚ ΕΔΩ