Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η μεταγραφή Μαυροπάνου και οι άλλες κινήσεις στη σκακιέρα

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον διεθνή αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Για τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάτι στους ορίζοντες. Όπως τονίσαμε και άλλες φορές από τον «Η.Α» ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε από τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη την απόκτηση 2-3 παικτών που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από την διαφαινόμενη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού Ντίνου Μαυροπάνου, είτε στον Ολυμπιακό, είτε σε ομάδα του εξωτερικού.

Αν φύγει τώρα ο Μαυροπάνος, για το κέντρο της άμυνας, πλην των Μιχαήλ, Τζημόπουλου υπάρχουν και οι Μπέριος, Σκόνδρας, που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα όταν χρειάστηκε, αλλά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και αμυντικός. Περισσότερες λύσεις θέλει ο Πετράκης από το κέντρο και μπροστά, για να υπάρχει καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού και να τελειώνουν καλύτερα οι φάσεις ώστε να έχει περισσότερα στηρίγματα ο Κόντε που είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας. Αν φύγει ο Ναδάλες που κατέθεσε προσφυγή, τότε θα αναγκαστεί να ψάξει και για αριστερό αμυντικό.

ΜΠΑΣΙΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ


Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται διατεθειμένος να τον αγοράσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΩΣ, οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ και μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να τον αγοράσουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μαυροπάνος δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ειδικά αν αποχωρήσει ο Γιάγκος Βούκοβιτς.