Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια με Λαμία

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με Λαμία


Σε κυκλοφορία είναι από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία. Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής:


Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Λαμία την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από Τετάρτη έως και το Σάββατο, και την Κυριακή από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 - 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν την Κυριακή του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 3VIP, 25€
Θύρες 3-4-6, 20€
Θύρες 9-10, 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.