Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πένθος και στον ΠΑΣ για τον θάνατο του Μίμη Ντουνιά

Ο Μίμης Ντουνιάς με τη φανέλα του ΠΑΣ την αγωνιστική σεζόν 1973-74. Δυστυχώς έφυγε χτες από τη ζωή...



Άλλο ένα δυνατό χτύπημα δέχτηκε η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο παλιός άσσος Δημήτριος (Μίμης) Ντουνιάς. Μπορεί να αγωνίστηκε στα Γιάννινα μόνο τη σεζόν 1973-74, αλλά είναι σαν να έπαιξε πολλά χρόνια, γιατί διατήρησε τη φιλία με τους παλιούς συμπαίκτες του και πάντα είχε να λέει τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη.
Άλλωστε η χρονιά που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ ο Ντουνιάς έμεινε στην ιστορία, γιατί ταυτίστηκε με την άνοδο για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική με πρόεδρο τον αείμνηστο Κώστα Μπέγκα και προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο και για ένα διάστημα προς το τέλος τον Ριγκάνι.

Ο Μίμης Ντουνιάς ήταν αδελφός της μητέρας του Νίκου Αναστόπουλου και όταν ο «μουστάκιας» έκανε τις μεγάλες επιτυχίες ως προπονητής του ΠΑΣ, ο θείος του σε μια συνέντευξη μας είχε πει: «Δεν ξέρεις πόσο μεγάλη χαρά νιώθω που είναι ο Νίκος προπονητής στον ΠΑΣ. Γιατί ένα κομμάτι της καριέρας μου είναι στα Γιάννινα».

Ο Μίμης Ντουνιάς διακρίνεται 2ος από αριστερά στη σειρά των ορθίων μετά τον Γιώργο Σιόντη



Ο Μίμης Ντουνιάς το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα Γιάννινα και είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους και συμπαίκτες. «Πήρα οξυγόνο ζωής που βρέθηκα στα Γιάννινα, καθώς έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις» μας είχε πει στο τηλέφωνο.

Γεννήθηκε το 1944 και έκανε για πολλά χρόνια μεγάλη καριέρα στον Πανιώνιο με τη φουρνιά των μεγάλων παικτών της εποχής. Στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στη Νότια Αφρική, αγωνίστηκε στο Ρουφ, στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Παναργειακό. Το 1968 αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών σε αγώνα κατά της Αιγύπτου.

Δυστυχώς ο άλλοτε μεγάλος άσσος των γηπέδων έφυγε χτες από τη ζωή ξαφνικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (08/12) στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου στις 15:30.

Το gianninasports.gr και ο υπογράφων εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Ντουνιά. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ


H ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Μίμης Ντουνιάς αριστερά με τη φανέλα του Πανιώνιο σε αγώνα με τον Ολυμπιακό


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης του Πανιωνίου Δημήτρη Ντουντιάς έφυγε από τη ζωή,με την 
κυανέρυθρη ΠΑΕ να βγάζει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:




"Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δημήτρη (Μίμη) Ντουντιά.
Ο Μίμης Ντουνιάς, γεννηθείς το 1944, αγωνιζόταν στην θέση του κεντρικού αμυντικού και ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας από το 1960 έως την μεγάλη ομάδα του 1971 που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, μετρώντας πάνω από 100 συμμετοχές με τα «κυανέρυθρα».
Επίσης ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας μία συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 1968.
Η κηδεία του Μίμη Ντουνιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (08/12) στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου στις 15:30.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δημήτρη (Μίμη) Ντουνιά".