Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Εκτός Κυπέλλου η Δόξα Κρανούλας, χάνει στα χαρτιά το ματς με Αγροτικό Αστέρα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ πάει ο Αγροτικός Αστέρας αντί της Κρανούλας

Εκτός Κυπέλλου τίθεται η Δόξα Κρανούλας, καθώς με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗΠ μηδενίζεται στο ματς της προημιτελικής φάσης με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.
Μπορεί να κέρδισε στο γήπεδο με 5-0 αλλά το χάνει στα χαρτιά με σκορ 0-3 καθώς έγινε δεκτή η ένσταση του Αγροτικού Αστέρα, σύμφωνα με την οποία στο μεταξύ τους παιχνίδι η Κρανούλα δεν χρησιμοποίησε δύο παίκτες κάτω των 20 ετών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως είχαμε τονίσει σε άλλο ρεπορτάζ, η προκήρυξη της ΕΠΣΗΠ για το Κύπελλο έχει κενά καθώς μιλά μόνο για συμμετοχή δύο παικτών κάτω των 20 ετών και δεν διευκρινίζει ότι εννοεί για όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και ακόμα δεν αναγράφει από ποια ημερομηνία και μετά πρέπει να είναι γεννηθέντες οι παίκτες που θα έχουν αυτό τον ηλιακό περιορισμό.

Η Δόξα έχει δικαίωμα να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση ο Αγροτικός Αστέρας προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ και θα αντιμετωπίσει τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΗΠ., στη συνεδρίασή της της 08/12/2017, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Επιτροπή αφού έλαβε υπ' όψιν της τους λόγους για τους οποίους ενίσταται το Σωματείο ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ κατά του Σωματείου ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ, το Φ.Α. της μεταξύ τους αναμέτρησης της 29/11/2017, το Υπόμνημα του σωματείου ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ, την Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ, καθώς και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, αποφασίζει ομόφωνα, ΚΡΙΝΕΙ υπαίτιο παράβασης το σωματείο ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ, κατακυρώνει τον αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ και επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.


Η Επιτροπή επιβάλλει στον δηλωθέντα ως εκπρόσωπο τήρησης τάξης του σωματείου ΠΑΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ κ. Περιστέρη Αναστάσιο, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της αναμέτρησης της 19/11/2017 ΠΑΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – Ε.Α.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, αρχόμενη από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.