Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων


Οι Δήμαρχοι Ιωαννιτών Θωμάς Μπέκας και Ζίτσας Χρήστος Πλιάκος κόβουν την πίτα του ΝΟΙ με την παρουσία του προέδρου Χρήστου Αλεξίου


Σπουδαία χρονιά από άποψη επιτυχιών ήταν αυτή που μας πέρασε για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο οποίος βράβευσε χθες στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσής του τα χρυσά «κουπιά» του, τους αθλητές του που διακρίθηκαν εντός κι εκτός συνόρων της χώρας μας, με επικεφαλής φυσικά τους τρεις Ολυμπιονίκες του, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Στέφανο Ντούσκο.

Μετακομίζει για Θεσσαλονίκη ο Χρήστος Δώνης

Επίκειται ο δανεισμός του Χρήστου Δώνη από τον Παναθηναϊκό στον Ηρακλή


Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να μην έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Χρήστο Δώνη, ωστόσο τον είχε σχεδόν πάντα μαζί του στην αποστολή του ΠΑΣ.

Με τρεις απουσίες ο ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε η αποστολή

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και με δυνατό αέρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στην τακτική προσέγγιση της ερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Δώνης (δεξιά σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τον Γιάννη Πετράκη) που πιθανόν να μεταγραφεί στον Ηρακλή


Ολοκληρώθηκε σήμερα έστω και σε δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Αναβολή των αγώνων στο ερασιτεχνικό ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ

Αναβολή των αγώνων  στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ


Με ανακοίνωσε που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΠΣΗΠ αναγγέλλει την αναβολή των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΣ και πως θα καλυφθεί το κενό του Ζάιρο

Δεν θα παίξει στην Τούμπα ο Ζάιρο λόγω τιμωρίας


Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του α’ γύρου. Ο ΠΑΣ θα παίξει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ με στόχο θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι NOVA 2. 

Το αίμα νερό δεν γίνεται για τον Γιώργο Ντάσιο

Μεταξύ των θεατών του αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΣ ήταν και ο Γιώργος Ντάσιος



Το αίμα νερό δεν γίνεται για το ν επί σειρά ετών αρχηγό του ΠΑΣ Γιώργο Ντάσιο που αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μπορεί η αποχώρησή του από την τοπική ομάδα να μη έγινε με τόσο καλό τρόπο, αλλά η αγάπη προς αυτή παραμένει.

Το σχήμα που ετοιμάζει ο Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ (video)

Τα πλάνα Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε σήμερα μέρος των σκέψεών του στη προπόνηση. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι λογικό να προβληματίζεται για τον παίκτη που θα καλύψει τον Γκάρι Ροντρίγκες, έχοντας μάλιστα απέναντί του μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. 

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα Μπέριος και Κόντε

Ούτε στο ματς με ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμοι οι Μπέριος και Κόντε


Χθες βράδυ επέστρεψε αεροπορικώς από Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ και αύριο το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Θεσσαλονίκη αφού την Κυριακή υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι τραυματίες Κόντε και Μπέριος.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Αλλάξαμε νοοτροπία στο β' ημίχρονο

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης 


Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Μιλο: Μετά το 1-0 έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου


Ο Σέρβος προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα Καρίμ όσο και στον μικροτραυματισμό του Ενγκόγκ.

Δίκαια μοιρασιά (1-1) έγινε στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος - ΠΑΣ 1-1 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα


Θετικό αποτέλεσμα πήρε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο ο ΠΑΣ, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση σφραγίσθηκε με ισοπαλία 1-1. Το ματς είχε δύο όψεις. Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πανιώνιος που προηγήθηκε 1-0 με τον Ανσαριφάρντ ενώ ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στην εστία του Πασχαλάκη.

Αναβολή αγώνων λόγω κακοκαιρίας σε 1ο και 2ο όμιλο Γ' Εθνικής

Αναβλήθηκαν οι αγώνες στην Γ' Εθνική και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διαμορφώνεται ως εξής

Δύσκολο ματς, αλλά ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα

Και σήμερα δεν θα λείψουν οι μονομαχίες Λίλα και Σιώπη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καλό ποδαρικό για το 2017 θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 15.00 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με μετάδοση από το κανάλι NOVA 2.

Ο Παπαπέτρου ρέφερι την Κυριακή στην Τούμπα

Ο Παπαπέτρου (φωτο) ρέφερι στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας).

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Πανιώνιο

Η αποστολή του ΠΑΣ που θα διεκδικήσει νικηφόρο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κόντε και Μπέριος.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Ζάιρο, παίζει στη Ν Σμύρνη

Παίζει κανονικά στη Νέα Σμύρνη ο Ζάιρο


Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε σήμερα και ο Ζάιρο λύνοντας τα χέρια του Πετράκη για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Βραζιλιάνος άσσος θα αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με Μαμπουλού. Κόντε και Μπέριος δεν υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τι έδειξε η πρώτη προπόνηση του 2017 στον ΠΑΣ

Στα γήπεδα του Παραλίμνιου ψυχαγωγικού πάρκου έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Στις εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου και σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ, η πρώτη του 2017.