Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αλ. Πασχαλάκης: Και σ' αυτό το ματς κάναμε κατάθεση ψυχής

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κάνει δηλώσεις στον Γιώργο Αργυρόγλου


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με την ισοπαλία να τους αφήνει πικρή γεύση από τη στιγμή που προηγήθηκαν στο σκορ.

Γ. Πετράκης: Εμείς είχαμε την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Ζάιρο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, παίζαμε με μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει. Ο χαρακτήρας και η νοοτροπία τους ήταν διαφορετικοί σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα.

Ουζουνίδης: Δεν πήραμε αυτό που θέλουμε

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην  συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σταμάτη Γαρρή


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Σε ένα αναμενόμενο κακό αγωνιστικό χώρο τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας αδικεί.

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την διαιτησία!!!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την διαιτησία!!!


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καταφέρεται κατά της διαιτησίας, αναφέροντας φάσεις που κανείς δεν είδε στο γήπεδο ως παραβάσεις.Για το πέναλτι στον Μαμπουλού και την μη αποβολή του Μολέντο ούτε μιλιά!

Φοβερό ματς και ισοπαλία 1-1 με Παναθηναϊκό

ΠΑΣ - Παναθηναϊκός 1-1 στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

Με ισοπαλία 1-1 σφραγίσθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανοιχτό μέχρι το τέλος, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Έκοψαν την πίτα οι προπονητές των Ιωαννίνων


Οι Ανέστης Ζώης και Θανάσης Χαρίσης κόβουν την πίτα του συνδέσμου προπονητών


Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση στον «Όμιλο» έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ιωαννίνων. Παρέστησαν οι προπονητές μέλη του συνδέσμου, αντιπροσωπεία από Πρέβεζα και άλλοι προσκεκλημένοι.

30 χρόνια χωρίς νίκη είναι πολλά για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

23-11-1986 η τελευταία νίκη του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού. Δεξιά ο σκόρερ Δημήτρης Κλείτσας που πήρε την κεφαλιά από τον Μπατσινίλα. Μάταια η προσπάθεια του γκολκίπερ του ΠΑΟ Μήνου ενώ στο βάθος είναι ο Ρότσα και αριστερά οι Μαυρίδης (ΠΑΟ), Αποστόλοφ (ΠΑΣ).

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πέρασαν 30 χρόνια και δύο μήνες από τότες που ο ΠΑΣ Γιάννινα σε αγώνα πρωταθλήματος κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πάει να σπάσει το ρεκόρ του Γεωργιάδη ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης στην "πρώτη" του ΠΑΣ το καλοκαίρι 2014 με τους συνεργάτες του Χρήστο Τσελιόπουλο, Γιώργο Γεωργουλόπουλο και Βασίλη Αλεξίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ και πάντα σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας συμπλήρωσε στις 28 Ιανουαρίου ο Γιάννης Πετράκης και μπήκε στον τέταρτο χρόνο.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για τη μεγάλη μάχη

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας (από το ματς με τον Πλατανιά) Απόστολος Σκόνδρας



Χωρίς τον τραυματία Απόστολο Σκόνδρα και τον τιμωρημένο Θοδωρή Μπέριο θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Μαμπουλού που αποθεραπεύθηκε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού και τα σχέδια Ουζουνίδη

Πως θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο στα Γιάννινα


Από το Κόπα Άφρικα… στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Μπορεί ο Κονγκολέζος εξτρέμ να έμεινε πάνω από ένα μήνα εκτός υποχρεώσεων της ομάδας, ωστόσο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30). 

Ποιος είναι ο νέος βοηθός Γιάννης Ταουσιάνης

Ο νέος βοηθός του Γιάννη Πετράκη, ο Γιάννης Ταουσιάνης



Την πρόσληψη του Γιάννη Ταουσιάνη ως βοηθού του Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Την θέση αυτή κατείχε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που τώρα είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΣ στην Αθήνα.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η βράβευση στον ΠΑΣ των Κόντε και Πασχαλάκη

Βραβεύτηκαν στα γραφεία του ΠΑΣ για τις διακρίσεις τους οι Κόντε και Πασχαλάκης. Διακρίνονται από αριστερά Τσελιόπουλος, Πασχαλάκης, Κόντε, Πετράκης



Σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η απονομή των βραβείων MVP 2ης αγωνιστικής στον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη για την μεγάλη του εμφάνιση στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ 0-1 και Best goal  της 18ης αγωνιστικής στον Πέδρο Κόντε για το καταπληκτικό γκολ με το οποίο ισοφάρισε 1-1 το σκορ στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

"Έφυγε" ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Παπαποστόλου

"Έφυγε" ο παλιός ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Παπαποστόλου


Στην ΑΕΚ θρηνούν τον χαμό για μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του συλλόγου. Ο Μίλτος Παπαποστόλου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, το απόγευμα της Πέμπτης (02/02). Στο παρελθόν είχε διατελέσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Βασιλόπιττες και δώρα στην γιορτή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Το τμήμα ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Πέμπτη 2-2-2017 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Ανακοίνωση ΠΑΣ για διαιτησία και πολεμική από ανταγωνιστές

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για διαιτησία 


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αδικίες που υπέστη ο ΠΑΣ, φωτογραφίζοντας την διαιτησία του Δελφάκη στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ αναφέρει και πολεμική που δέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα από ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα.

Ο Τζήλος σφυρίζει το Σάββατο στα Γιάννινα

Ο Αθανάσιος Τζήλος ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - Παναθηναϊκός 



Ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Παναθηναϊκός που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του ορίσθηκαν οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών).

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που έκαναν «σε πολύ αντίξοες συνθήκες», ενώ είπε πως τώρα το μυαλό όλων πηγαίνει στον Παναθηναϊκό.

Γ. Παράσχος: Μετά το πέναλτι και την αποβολή μας έπεσαν οι ασφάλειες!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος απένειμε τα εύσημα στους Ηπειρώτες, είπε ότι έβγαλαν ψυχή και προσέθεσε πως η ομάδα του συνολικά ήταν καλύτερη στα δύο παιχνίδια και δικαίως προκρίθηκε.

Το ματς με τον Πλατανιά με μια ψύχραιμη ματιά

Το πάλεψε ο ΠΑΣ αλλά έχασε στην παράταση την μπουκιά από το στόμα


Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από τον θεσμό του κυπέλλου ο ΠΑΣ. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα παρότι από το 65’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπέριου κέρδισε 1-0 με το γκολ του Ζάιρο στο 84’.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Χρήστος Σκανδάλης της Ανατολής

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Χρήστος Σκανδάλης της Ανατολής



Την απόκτηση του Χρήστου Σκανδάλη από τον Α. Ο. Ανατολής ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με ιστοσελίδες από την  Μαγνησία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες άνθρωποι της ομάδας του Βόλου παρακολουθούσαν από καιρό την εξέλιξή του και χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Με δύο απουσίες στα Γιάννινα ο Πλατανιάς

Η αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα με τον ΠΑΣ


Να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης του, στην φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου, θα προσπαθήσει στον αυριανό επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πλατανιάς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στους Ηπειρώτες, θα αγωνιστεί σ’ αυτό με δύο απουσίες.

Ο Πέδρο Κόντε το βραβείο Best goal για το κάρφωμα στο Περιστέρι

Ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε πήρε το βραβείο Best goal της 18ης αγωνιστικής με την γκολάρα στο Περιστέρι


Ο Πέδρο Κόντε με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, καθώς ισοφάρισε 1-1 στο 94’ παίρνει και το βραβείο Best goal της 18ης αγωνιστικής.  Στην ψηφοφορία που έγινε ήρθε 1ος με 35,89% έναντι 24,52% του Μυστακίδη (ΠΑΟΚ) και 22,04% του Ρέντζα (Λάρισας).

Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Μάρκος Βελλίδης

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μάρκος Βελλίδης που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Πέντε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς κυπέλλου

Την ανατροπή της ήττας με 1-0 θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα


Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες περιλάμβανε η σημερινή, τελευταία πριν τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά, προπόνηση.

Στον ΠΑΣ δανεικός για 6 μήνες ο Νίκος Κοροβέσης

Ο Νίκος Κοροβέσης σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Δανεικός για 6 μήνες στον ΠΑΣ δόθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κοροβέσης. Μάλιστα σήμερα έκανε και την πρώτη προπόνηση. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Πολ Κεϊτά

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Πολ Κεϊτά. Πριν από το Περιστέρι αγωνίσθηκε σε ΠΑΣ και Καλλονή


Εδώ και λίγο καιρό ο Πολ Κεϊτά δεν υπολογιζόταν από τον Ατρόμητο και οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου επιδίωκαν τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Δελφάκης ρέφερι στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης

Ο Δελφάκης ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - Πλατανιάς



Ο διαιτητής Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας θα διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ – Πλατανιάς την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου (ώρα 17.15) στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας).

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για Πλατανιά και Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς του ΠΑΣ με Πλατανιά και Παναθηναϊκό


Από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τα προσεχή παιχνίδια με Πλατανιά (κύπελλο Τετάρτη 1/2 ώρα 17.15) και Παναθηναϊκό (πρωτάθλημα Σάββατο 4/2 ώρα 19.30) στο στάδιο «Ζωδιμάδες».

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γ. Κορακάκης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Πανιωνίου Γιώργο Κορακάκη


Λόγο για ένα άδικο αποτέλεσμα έκανε ο Γιώργος Κορακάκης μετά την ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο στο 94', τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ομάδα του από το να σηκώσει κεφάλι ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία. 

Γ. Πετράκης: Να μείνω όσο γίνεται περισσότερο στον ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο Περιστέρι


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε για το παιχνίδι αλλά και για την  τρίχρονη παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σοβαρεύτηκε στο τέλος και με γκολάρα του Κόντε έκανε το 1-1

Ο Πέδρο Κόντε πανηγυρίζει την επίτευξη του τέρματός του στη εκπνοή του αγώνα


Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι στο Περιστέρι, η ισοφάριση σε 1-1 του ΠΑΣ με τον Κόντε στο 94’ λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αφήνει μια γλυκιά γεύση στους Γιαννιώτες που από το 60’ έχαναν με 1-0 από το γκολ του Λε Ταλέκ.