Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μένει η νίκη 1-0, όλα τα άλλα γρήγορα θα ξεχασθούν

Το γκολ του Κόντε με το πέναλτι έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ

Όταν γίνεται «ταμείο» στο ποδόσφαιρο, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Αυτό μένει, αυτό κάνει την διαφορά στα πρωταθλήματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που ξεχνιούνται πολύ γρήγορα.

Γ. Πετράκης: Πήραμε σημαντική νίκη και προχωράμε

Ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ήταν μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε μια πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα που χάνει δύσκολα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μ. Γρηγορίου: Δείξαμε πάθος σε μια δύσκολη έδρα

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Λάρισας Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του ΠΑΣ, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο που ήταν βελτιωμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω στο σκορ πάρα πολύ νωρίς από αδράνεια δική μας, από ένα πέναλτι.

Με δύναμη και πάθος για νίκη εφορμά ο θρυλικός ΠΑΣ

Για νίκη εναντίον της Κέρκυρας εφορμά ο Άγιαξ της Ηπείρου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται σήμερα στα Γιάννινα την ομάδα της Κέρκυρας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι NOVAsports 3.

Κοπή πίτας και τιμητικές βραβεύσεις από τους βετεράνους παίκτες του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να απευθύνει χαιρετισμό.  Διακρίνονται ακόμα ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κλείτσας


Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ σε αίθουσα του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Με Τζημόπουλο η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για το αυριανό ματς με Κέρκυρα

Εντάξει ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος σήμερα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος με κάρτες Λεονάρντο Κούτρης. Επιστρέφει ο Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Πέδρο Κόντε: Πάνω από τα πρόσωπα είναι η ομάδα

Ο Πέδρο Κόντε (δεξιά) παραλαμβάνει το βραβείο από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Καλούδη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ έγινε χθες η βράβευση του Πέδρο Κόντε, καθώς το 3ο  γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά, με το οποίο ο ΠΑΣ ισοφάρισε 3-3, ψηφίσθηκε το καλύτερο της 21ης αγωνιστικής στον διαγωνισμό best goal.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αρετόπουλος ρέφερι στο ματς με τους Φαίακες

Ο Αρετόπουλος (φωτο) ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - ΑΟΚ πο θα γίνει το Σάββατο στα Γιάννινα


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Κέρκυρα που θα γίνει το Σάββατο (18/2) και ώρα 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ερωτηματικό λόγω τραυματισμού με τον Θέμη Τζημόπουλο

Πρόβλημα τραυματισμού στον ΠΑΣ με τον Θέμη Τζημόπουλο (φωτο)


Πρόβλημα με τον Θέμη Τζημόπουλο παρουσιάσθηκε στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη για το αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα.

Εντατικές προπονήσεις αλλά και βραβεύσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπέριος, Βελλίδης με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο ΠΕΑΚΙ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα… ξεχασμένο βραβείο από την 12η αγωνιστική δόθηκε χθες στον Λεονάρδο Κούτρη του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο ματς με τον Ολυμπιακό που είχε γίνει στις 12 Δεκεμβρίου 2016, οι δημοσιογράφοι τον ψήφισαν ως MVP της αναμέτρησης.

Χωρίς Κούτρη ο ΠΑΣ στο ματς με την Κέρκυρα

Ο Κούτρης (φωτο) θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Η προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, χτίζοντας την τακτική που θα ακολουθήσει κόντρα στους «Φαίακες».

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη πάση θυσία το Σάββατο κόντρα στους Φαίακες

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς του νικητήριου γκολ στο ματς του α' γύρου στην Κέρκυρα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έχει προγραμματισθεί για τις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στα Γιάννινα.

Βραβείο για την γκολάρα του Κόντε στα Περιβόλια

Κόντε και Ζίβκοβιτς τα βραβεία της 20ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα


Ο Πέδρο Κόντε με την γκολάρα που ισοφάρισε 3-3 το σκορ στο ματς με τον Πλατανιά πήρε το βραβείο Best goal της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα. Το βραβείο MVP πήρε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς.  

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του "Άγιαξ"

Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στους παίκτες του


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Χωρίς προβλήματα και απουσίες συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς με Κέρκυρα

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα


Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον επερχόμενο (Σάββατο 18.02, 17:15) αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες". Για τον πρώτο από τους δέκα εναπομείναντες "τελικούς" μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ (παιδικά Θύρες 6-9, 5€).

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η διαφωνία των τηλεκριτικών διαιτησίας και η επόμενη μέρα για ΠΑΣ

Τα βλέμματα στον ΠΑΣ είναι στραμμένα στο ματς με την Κέρκυρα που θα γίνει το Σάββατο στα Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με παράπονα από την διαιτησία του Τσαμούρη γύρισε στα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΣ και ενδέχεται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης θα επισκεφθεί την ΚΕΔ για να διαμαρτυρηθεί καθώς τελευταία υπήρξαν άδικα σφυρίγματα κατά της τοπικής ομάδας.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Κάναμε καθαρές ευκαιρίες, μας αδικεί το αποτέλεσμα

Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Θεαματικό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της ομάδας του με τον Πλατανιά ο Γιάννης Πετράκης, σχολιάζοντας ότι τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ότι βάσει ευκαιριών η ομάδα του έπρεπε να είχε φύγει με τη νίκη από τα Περιβόλια.

Γ. Παράσχος: Ήταν σαν να κάναμε...τεστ κοπώσεως για την καρδιά!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Καταρχήν πιστεύω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα για να γίνονται τέτοια παιχνίδια με αυτή την εξέλιξη που είχε το σημερινό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σπάνιο.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για διαιτησία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Τσαμούρη στο ματς με τον Πλατανιά εξέδωσε σήμερα το βράδυ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην οποία αναφέρονται τα εξής:  «Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά. Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ.

Άδικο 3-3 για ΠΑΣ σε ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο

Μονομαχία Μενδρινού με Κόντε στο ματς Πλατανιάς - ΠΑΣ 3-3 (φωτο athlitiko.gr)


Ίσως είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αυτό που έγινε το απόγευμα στα Περιβόλια, όπου ο τοπικός Πλατανιάς και ο ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Έξι γκολ, δοκάρι, πολλές φάσεις, γρήγορο παιχνίδι, εναλλαγές του σκορ είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.

Το Ευρωπαϊκό βραβείο FAIR PLAY στον Μιχάλη Μερτζιανίδη

Το ευρωπαϊκό βραβείο fair play στα χέρια του Μιχάλη Μερτζιανίδη. Αριστερά ο Γιάννης Ψιλόπουλος και δεξιά ο Γιάννης Δάρας. 


Συγκίνηση αλλά και περηφάνια ένιωσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Essence Hotel όπου σε μια εξαιρετική εκδήλωση έγινε η απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Fair Play στον Μιχάλη Μερτζιανίδη και κατ επέκταση και σε όλα τα παιδιά του 10ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων.