Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Μέτριο παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κύζα


Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-0


Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίσθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σε ένα ματς όπου αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Κύζας από την διαιτησία του οποίου έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες και ο οποίος έκανε πολλά λάθη.

Γ. Πετράκης: Θα τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣ Μπάμπης Καρβέλης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα μας είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο α’ ημίχρονο πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα της φετινής σεζόν, τόσο σε φάσεις δημιουργίας όσο και αμυντικής συμπεριφοράς.

Μ. Χάβος: Με ικανοποιεί μόνο η εμφάνιση του β' ημιχρόνου

Ο Μάκης Χάβος κάνει δηλώσεις έχοντας δίπλα του τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναιτωλικού Χρήστο Στούμπο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Η εικόνα της ομάδας μας στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλω εγώ. Συζητήσαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα και είχαμε πει, παίζοντας σε ένα γειτονικό ντέρμπι το πρώτο που έχει σημασία είναι να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Με τρεις απουσίες ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά και ο τραυματίας Απόστολος Σκόνδρας


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Σκόνδρας, ο τιμωρημένος Καρανίκας και ο Μαμπουλού που είναι με άδεια.

Ο Πέδρο Κόντε απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων

Ο Πέδρο Κόντε απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Πέδρο Κόντε έχει ήδη πετύχει 13 γκολ μέχρι στιγμής και σίγουρα διανύει μια πολύ παραγωγική αγωνιστική περίοδο.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Άδεια μέχρι τέλος Μαρτίου στον Μαμπουλού

Σε άδεια βρίσκεται ο Κρίστοφερ Μαμπουλού μέχρι τέλος Μαρτίου


Άδεια μέχρι τέλος Μαρτίου δόθηκε από τον ΠΑΣ στον Κρίστοφερ Μαμπουλού για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που ουσιαστικά σημαίνει ότι τελειώνει πρόωρα γι’ αυτόν η φετινή σεζόν. Η προπόνηση της ομάδας έγινε το απόγευμα χωρίς τους Σκόνδρα και Μιχαήλ.

Ο Κύζας σφυρίζει για πρώτη φορά φέτος ματς του ΠΑΣ

Ο Κύζας από τη Δράμα ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός



Ο διαιτητής Γεώργιος Κύζας του συνδέσμου Δράμας θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Παναιτωλικός για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε διευθύνει με επιτυχία το ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Γκαβέρας (Αχαίας), Στέφανος Παρασίου (Ημαθίας).

Μετά από 26 χρόνια σήκωσε κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από 26 χρόνια οι νέοι του ΠΑΣ πανηγυρίζουν πάλι κατάκτηση κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ (φωτο super-fm.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά από 26 χρόνια η ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς στον χθεσινό τελικό που έγινε στο γήπεδο της Ανατολής κέρδισε στην παράταση 10 την αξιόμαχη ομάδα των Αμπελοκήπων με εκτέλεση πέναλτι του Ναπολέοντα Ψαρρά.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Έχει 20 χρόνια συνεχόμενες επιτυχίες επί του Παναιτωλικού ο "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από τον περσινό αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός 2-0 στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα, χωρίς ο Γιάννης Πετράκης να έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Έκοψε πίτα το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την κοπή πίτας του τμήματος ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα


Στην αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου δραστηριοποιείται το τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε την Τετάρτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Από πλευράς του σωματείου ήταν εκεί ο πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. κ. Χρίστος Τσάγκας και Κώστας Αναστασίου, όπως και ο προπονητής κ. Ανδρέας Καραμάνης, οι αθλητές του τμήματος και οι γονείς τους.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (φωτο) ανέλαβε θεματικός Αντιπεριφερειάρχης


Ο παλιός άσσος του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού αλλά και προπονητής της τοπικής ομάδας Βασίλης Παπαχρήστου ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αναλαμβάνει αυξημένα καθήκοντα, καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη ορίσθηκε θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα τα θέματα Νεολαίας, Άθλησης και Εθελοντισμού.

Ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις παίκτες του ΠΑΣ

Μεταξύ των παικτών που έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα είναι και ο Μιχαήλ (φωτο)


Τέσσερις παίκτες δεν προπονήθηκαν σήμερα στον ΠΑΣ (Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Νικολιάς) αλλά προληπτικά και θα είναι στη διάθεση Πετράκη για το ματς με Παναιτωλικό. Απόντες θα είναι μόνο οι Καρανίκας και Μαμπουλού.

15 και 10 ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα με Παναιτωλικό

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με Παναιτωλικό


Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον επερχόμενο (Σάββατο 11.03, 15:00) αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες".

Ο Πέδρο Κόντε πάλι το Best Goal με τη γκολάρα στη Λάρισα

Ο Κόντε και πάλι το βραβείο Best Goal. Ο Πασχαλάκης δεύτερος στον διαγωνισμό MVP


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με ποσοστό 24.85% αναδείχθηκε MVP της 23ης αγωνιστικής της Super League για την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Best Goal με 19.04% ψηφίστηκε αυτό του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι ματς με την ΑΕΛ. 

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πλην Καρανίκα όλοι είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Μετά το ρεπό της Δευτέρας στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ευχαριστίες προς τον Γιάννη Πετράκη για την ομιλία του σε ημερίδα προπονητών

Γιάννης Πετράκης και Κυριάκος Παναγιωτίδης σε ένα στιγμιότυπο από την ημερίδα προπονητών που έγινε στην Άρτα


Σε ημερίδα που οργάνωσε η ΕΠΣ Άρτας το βράδυ της Δευτέρας κεντρικός ομιλητής ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης με θέμα «Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα αποκατάστασης σήμερα Κυριακή στον ΠΑΣ

Με το βλέμμα στο ματς του Σαββάτου με Παναιτωλικού ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στον ΠΑΣ


Επέστρεψε από τη Λάρισα η αποστολή του ΠΑΣ και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο (11/3).