Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Με 22 παίκτες έρχεται με πούλμαν στα Γιάννινα ο Ατρόμητος

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με 22 παίκτες στην αποστολή έρχεται οδικώς με πούλμαν στα Γιάννινα ο Ατρόμητος για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στην αυριανή αναμέτρηση στο στάδιο Ζωσιμάδες. 


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος

Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15.
Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.
Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για τα Ιωάννινα.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.