Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη μεταγραφή με 23χρονο μέσο από την Πορτογαλία

Ο Εντελίνο στα γραφεία του ΠΑΣ με τον τεχνικό διευθυντή Δ. Νιαρχάκο


Την πρώτη μεταγραφή του χειμώνα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον 23χρονο μέσο Εντελίνο Μιγκέλ Ιέ από την ομάδα Μπάγκα Β’ της Πορτογαλίας.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2008 από τις ακαδημίες της Σπόρτιγκ Λισαβόνας, μετά στην ομάδα Β' ενώ τη σεζόν 2015-16 μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στην Κραϊόβα της Λιθουανίας και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο στην Πορτογαλική Κινφάες. Από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι τώρα ήταν στην δεύτερη ομάδα της Μπράγκα που παίζει στη Β' κατηγορία Πορτογαλίας, έχοντας 28 συμμετοχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Edelino Miguel Ié από την Sporting Clube de Braga B της Πορτογαλίας. Η απόκτηση του είναι με συμβόλαιο 6 μηνών και option ανανέωσης από πλευράς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ακόμα 2 χρόνια.
ΗΛΙΚΙΑ: 23
ΥΨΟΣ: 1,78m
ΘΕΣΗ: ΜΕΣΟΣ, προτιμώμενες θέσεις 8 & 6
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Sporting Clube de Portugal, Sporting Clube de Braga B, Kruoja, Cinfaēs
Ο θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την θερμή υποδοχή δήλωσε στο pasgiannina.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο κα την πόλη.»

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε καλωσορίζει στην ομάδα και σου εύχεται καλή επιτυχία..