Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Καλές οι εντυπώσεις, αλλά η ομάδα πρέπει να πάρει και βαθμούς

Οι Μπουκουβάλας και Σκόνδρας σπεύδουν να συγχαρούν τον Γαρουφαλιά που σημείωσε το γκολ στο ματς με την ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί ο ΠΑΣ να μη είχε κανένα βαθμολογικό όφελος από το ματς με την ΑΕΚ, αλλά έδειξε καλά στοιχεία, στάθηκε ανταγωνιστικός απέναντι στην «Ένωση» ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σκόνδρα στο 61’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αυτό επισήμανε στις δηλώσεις του σε πολλά σημεία ο Γιάννης Πετράκης και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες το επεξέτεινε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι αν συνεχίσουν έτσι, θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.

Επίσης πολλές συζητήσεις προκάλεσε η φάση με το καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε ο Στυλιαράς στο 11’ με την ανατροπή του Μπετρά από τον Τσιντώτα. Παράβαση που ήταν και κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ της ΑΕΚ. Όπως σχολιάζουν οι Γιαννιώτες αν ο ρέφερι από το Αγρίνιο έδινε το πέναλτι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια εξέλιξη θα είχε το παιχνίδι. 

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο αμυντικός χαφ Ηρακλής Γαρουφαλιάς, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχε σημαδέψει τα δίχτυα και στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Μιλώντας στη NOVA ο Γαρουφαλιάς τόνισε: «Ίσως και να ήταν η καλύτερη απόδοσή μου. Όλα τα παιδιά όμως προσπαθήσαμε πολύ. Δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν τα τρώμε εύκολα ως ομάδα, γιατί παίζουμε καλή άμυνα. Αλλά γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Όταν μείναμε με 10 παίκτες μετά έγινε δύσκολο, αλλά ακόμα κι έτσι βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν ήρθε, εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε λίγο άτυχοι, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθούμε, αλλά η τύχη μας γυρνάει την πλάτη. Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα για να το ανατρέψουμε αυτό και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα». 

Ο ΠΑΣ τώρα ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα, περιμένοντας να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από καιρό. Από σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια αυτού του αγώνα με τιμές 20 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ στη μικρή σκεπαστή. Δεν υπολογίζεται ο Απόστολος Σκόνδρας που αποβλήθηκε στο προχτεσινό παιχνίδι. Αναμένεται να είναι έτοιμος ο Χαλκιαδάκης που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα λόγω τραυματισμού. 

Χτες έγινε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης που έφερε τον ΠΑΣ αντιμέτωπο με τη Λάρισα. Το πρώτο ματς ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Είχαν ξαναπαίξει στο Κύπελλο πριν από 12 χρόνια και συγκεκριμένα την αγωνιστική σεζόν 2006-07 για την ημιτελική φάση και είχε προκριθεί η Λάρισα που στέφθηκε και Κυπελλούχος νικώντας τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό. Ο Πετράκης ζήτησε να αφήσουν στην άκρη το Κύπελλο και να είναι όλοι αφοσιωμένοι στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Για σήμερα Τρίτη ο Πετράκης έδωσε ρεπό ενώ από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία με διπλές προπονήσεις.