Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τιμητικές βραβεύσεις στη γεμάτη νιάτα εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Αριστερά ο Χρήστος Τσάγκας παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον νυν πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου


Έγινε σήμερα το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου CEZARIA η κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ παρουσία των τοπικών αρχών, αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, των προπονητών, των χορηγών, των γονέων και του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου.

Τιμήθηκαν ο επί σειρά ετών πρόεδρος και αναμορφωτής του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα Χρήστος Τσάγκας, ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Κώστας Αναστασίου και ο αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξης Μιχαήλ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες του σωματείου.

Τις απονομές των πλακετών έκαναν ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Πέταλης και ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάντζιος.

Ήταν εξαιρετικά πετυχημένη η ατάκα του Κώστα Αναστασίου: «Εμείς ζούμε για τον ΠΑΣ και δεν ζούμε από τον ΠΑΣ».

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ τόνισε ότι είναι τα παιδιά που αθλούνται σήμερα στα τμήματα του σωματείου, ήταν κάποτε και αυτός. Ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του Βασίλη Αλεξίου, Γιάννη Ταουσιάνη και τους προπονητές των ομάδων Νέων. 

Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μάξιμου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου, η προπονήτρια κολύμβησης Ιουλία Μπίγκου, ο υπεύθυνος του τμήματος ξιφασκίας Ανδρέας Καραμάνης, ο κ. Πηλίδης και άλλοι.

Σε κάθε τμήμα κόπηκε και μία πίτα με δώρα στους τυχερούς. Ήταν μια όμορφη αθλητική βραδιά γεμάτη χαμόγελα και νιάτα. Όπως είπαν στον χαιρετισμό τους ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Οικονόμου και το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Δάλλας, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ γιγαντώθηκε, άλλαξε επίπεδα και αυτό προσθέτει μεγαλύτερες ευθύνες στη διοίκηση για να έχει το σωματείο σε υψηλά επίπεδα.


Την εκδήλωση συντόνισαν η δημοσιογράφος Έλενα Αντωνίου και ο προπονητής μπάσκετ Γ. Αναστασίου.