Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τα τελευταία χρόνια πάντα χάνει στα Γιάννινα ο Ατρόμητος

Ο Κόντε στο περσινό ματς κεραυνοβολεί την εστία του Ατρόμητου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χτες ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του ΠΑΣ με το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Πετράκης, αλλά από σήμερα ξεκινά πάλι η δουλειά με διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).
Στόχος είναι η ομάδα να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε την Κυριακή να διεκδικήσει τη νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ένα ματς δύσκολο, όπως όλοι εκτιμούν, αλλά όχι απρόσιτο για διεκδίκηση της νίκης από τον «Άγιαξ της Ηπείρου». 

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι Γιαννιώτες έχουν και φοβερή παράδοση στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες μέσα στο κάστρο τους. Το περσινό παιχνίδι έληξε με το εντυπωσιακό σκορ 3-0 υπέρ του "Άγιαξ" με τα γκολ που σημείωσαν Ακόστα και Κόντε (2). Αυτό θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν και την Κυριακή για να βελτιώσουν και τη βαθμολογική θέση τους, αφού αγνοούν το τρίποντο από το παιχνίδι με την Κέρκυρα (2-1) που έγινε στις 28 Οκτωβρίου. Ο ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια με Λεβαδειακό (Κύπελλο) και με την ΑΕΚ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στα Γιάννινα θα είναι πιο δυνατός λόγω και του κόσμου που θα είναι δίπλα του. 

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις σκόρπισαν χαμόγελα και αισιοδοξία στα Γιάννινα, κάτι που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει αρκετούς την Κυριακή στο γήπεδο, αφού αποτελεί θέλγητρο και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο Ατρόμητος. Γι’ αυτό η τοπική ΠΑΕ από χτες έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τιμές 20 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ τη μικρή σκεπαστή, εκεί που κατά κανόνα κάθονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι. 

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια και από την προσπάθεια των παικτών, σε σημείο να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ και όταν αποβλήθηκε ο Σκόνδρας. Ο έμπειρος τεχνικός θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα οι καλές εμφανίσεις να αποφέρουν και νικηφόρα αποτελέσματα και να μη μένουν μόνο στις εντυπώσεις. Δεν υπολογίζεται ο Σκόνδρας που αποβλήθηκε με την ΑΕΚ και τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Μπέριος, που ήταν εκτός αποστολής στο περασμένο παιχνίδι. Εκτός θα είναι και πάλι ο τραυματίας Νικολιάς, ενώ στον αντίποδα αναμένεται να καταγραφεί η επιστροφή του Χαλκιαδάκη. Ο Ελληνοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενώ ήταν από τους καλύτερους παίκτες στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, λόγω και δύο τραυματισμών που τον έφεραν πίσω. Τώρα δεν είναι στις πρώτες επιλογές, αλλά είναι από τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο αμυντικός χαφ Ηρακλής Γαρουφαλιάς, που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχε σημαδέψει τα δίχτυα και στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Μιλώντας στη NOVA ο Γαρουφαλιάς τόνισε: «Ίσως και να ήταν η καλύτερη απόδοσή μου. Όλα τα παιδιά όμως προσπαθήσαμε πολύ. Δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν τα τρώμε εύκολα ως ομάδα, γιατί παίζουμε καλή άμυνα. Αλλά γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Όταν μείναμε με 10 παίκτες μετά έγινε δύσκολο, αλλά ακόμα κι έτσι βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν ήρθε, εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε λίγο άτυχοι, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθούμε, αλλά η τύχη μας γυρνάει την πλάτη. Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα για να το ανατρέψουμε αυτό και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».