Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κρανούλας με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά


Με επιτυχία έγινε χτες βράδυ στο Crystal Palace η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ που ήταν αφιερωμένη στο fair play. Παράλληλα έγινε η κοπή της πίττας και η βράβευση ομάδων και παικτών που ξεχώρισαν κατά την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2016-17.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς τόνισε ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πάντα πρέπει να είναι έννοιες ταυτισμένες με την κοινωνική ευαισθησία, την φιλανθρωπία και τις ηθικές αξίες. Επίσης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Ιωαννιτών αλλά και στην προσπάθεια για την δημιουργία περισσότερων χώρων άθλησης.

Η κοπή της πίττας από τον Κώστα Βρακά και τους αντιπροέδρους της ΕΠΟ


Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία του Δήμου με την ΕΠΣΗΠ, στάθηκε και αυτός στις αξίες του αθλητισμού, ενώ στιγμάτισε κάποια μικρή μερίδα οπαδών, που όπως είπε, βεβηλώνουν κτίρια της πόλης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης που ευχήθηκε ότι καλύτερο, ενώ σημείωσε και την βοήθεια του Πανεπιστημίου να παραχωρεί τους δικούς του χώρους άθλησης για ανάγκες του αθλητισμού της πόλης.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας στο βήμα της εκδήλωσης



Τιμήθηκε ο ιερέας που είναι στην «Κιβωτό του Κόσμου» αλλά επειδή απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, την πλακέτα παρέλαβε η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός κ. Θεοδωροπούλου.





Ο χαιρετισμός του Γιάννη Πετράκη




Τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης που στη δική του θητεία σταθεροποίησε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Χριστοβασίλης δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω άλλων υποχρεώσεων και την πλακέτα παρέλαβε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, που απηύθυνε και χαιρετισμό. Από πλευράς ΠΑΣ τιμήθηκε και ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ, που ήτα στην ομάδα νέων της ΕΠΣΗΠ που το 2004 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο, τον Γιάννη Πετράκη και τον συνεργάτη του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης



Στη συνέχεια τιμήθηκαν παράγοντες, προπονητές, παλιοί ποδοσφαιριστές, που έχουν μια μακρά θητεία και προσφορά στον αθλητισμό όπως οι Μποβαρέτος, Βασιλειάδης, Βλάχος, Γαρδίκος, Γιώτης, Γκίκης, Γκορίτσας, Γουβαίλης, Δρούβης, Ζαβογιάννης, Θάνος, Καλτσάς, Κάρκαλος, Κίτσης, Κοντος, Κουρής, Λιάρος, Βαγγέλης Μάντζιος, Μαρμούτας, Μπαλαούρας, Νάτσης, Ντόβας, Γιώργος Οικονόμου (πρόεδρος ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα), Παντούλας, Παπαγιαννόπουλος, Παππάς, Παργινός, Πλιάτσικας, Κοντογιωργάκης, Σέμος, Στεφάνου, Τζήμας, Τίκας, Τόλης, Τσαραώσης, Τσιάβος, Τσιάλιος, Τσιγκίστρας, Χαρίσης Δημ., Φασούλας, Κατσουλίδης, Κολιοφούκας και άλλοι.

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν το βραβείο fair-play




Το βραβείο fair-play δόθηκε στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Αλεξίου και Παύλο Ζώη που οργάνωσαν τον φιλικό αγώνα με τους πρόσφυγες. Ειδική βράβευση έγινε στον Γιώργο Αντωνίου, γιό του προπονητή Χρήστου Αντωνίου που αρίστευσε στο Πανεπιστήμιο. 

Επίσης τιμήθηκε ο προπονητής της Α. Ε. Χουλιαράδων Σπύρος Τασιούλας που είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Μάλιστα την πλακέτα στον Σπύρο Τασιούλα επέδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, που είναι ο μακροβιότερος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

H δημοσιογράφος Έλενα Αντωνίου παραλαμβάνει την πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας Θανάση Τρομπούκη




Τιμήθηκαν και αθλητικογράφοι για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όπως οι Βαγγέλης Γυφτόπουλος, Έλενα Αντωνίου, Νίκος Σκούμπος και Μιχάλης Τσάγκας. Επίσης τιμήθηκε και ο κάμεραμαν Σάκης Σιούλης που επί πολλά χρόνια είναι στα γήπεδα.

Τα κύπελλα για τις ανόδους πήραν η Δόξα Κρανούλας, πρωταθλήτρια της Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνικής.

Στη MAISON Β’ κατηγορία πρωταθλητής του Α’ Ομίλου ήταν ο Αετός Νήσου και την άνοδο πήραν επίσης ΠΑΟ Κρύας και Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά.

Στον Β’ Όμιλο πρωταθλήτρια ήταν η Α.Ε. Μικρασιατών και την άνοδο πήρε και η Α.Ε. Πραμάντων.
Στον Α’ Όμιλο της Γ’ κατηγορίας πρωταθλήτρια ήταν η Α.Ε. Κληματιάς και άνοδο πήραν επίσης οι Καρυές και ο Αστέρας Αμφιθέας.

Ο Σάκης Σιούλης παραλαμβάνει την πλακέτα από τον αντιδήμαρχο Μανταλόβα



Τέλος, από τον Β’ όμιλο της Γ’ ερασιτεχνικής, το κύπελλο της πρωταθλήτριας παρέλαβε η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας και πλακέτες για την άνοδό τους παρέλαβαν οι ομάδες ΠΑΣ Κάστρου, Ανηλίου και Πήγασος.

Τέλος έγιναν οι βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ κάθε κατηγορίας. Ο κ. Ταουσιάνης, βοηθός του Γιάννη Πετράκη, έδωσε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Α’ ερασιτεχνικής στον Κώστα Θανάση, με την προτροπή να τον παρακολουθήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσάγκας ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα



Στη Β’ κατηγορία και τον Α’ Όμιλος πρώτος σκόρερ ήταν ο Χρήστος Κολιός. Στον Β’ Όμιλο μοιράστηκαν την πρωτιά οι Συμεών Ναβρόζογλου και Σπυρίδων Νικόπουλος.



Στη Γ’ ερασιτεχνική στον Α’ Όμιλο πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Γκουγιάννος και στον Β’ Όμιλο ο Βασίλειος Βαγγέλης.










Τιμήθηκαν οι δημιουργοί της τηλεοπτικής εκπομπής του ITV Έλενα Αντωνίου και Νίκος Σκούμπος



Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και οι αντιδήμαρχοι Κατηρτζίδης, Μανταλόβας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γεώργιος Καψάλης, αντιπρόεδροι της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παπαχρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Αποστόλου και άλλοι εκπρόσωποι Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.


Ο Παναγιώτης Δαβής είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης



Φυσικά οι οικοδεσπότες με επικεφαλής τον πρόεδρο και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Κώστα Βρακά. Τον συντονισμό είχε ο κ. Παναγιώτης Δαβής. 






Και η είδηση της βραδιάς βγήκε από τον σύμβουλο αθλητικών θεμάτων Στέφανο Βασιλειάδη που ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα. Τόνισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την διοίκηση της ΕΠΣΗΠ στις προσεχείς εκλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ SUPER-FM (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)