Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ετοιμάζεται ο "Άγιαξ" για νέα νίκη και υψηλότερη πτήση

Καθημερινές προπονήσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με Λεβαδειακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που έγινε χτες το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα. Στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη, καθώς με τα τελευταία τρίποντα στα ματς με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Πλατανιά, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για διεκδίκηση της 5ης θέσης. Και όπως είπε ο Κρητικός τεχνικός, για να έχει αξία και να πιάσει περισσότερο τόπο η νίκη στα Χανιά, θα πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα να κερδίσει το ματς με τον Λεβαδειακό. Όπως στο ματς Κυπέλλου που τον συνέτριψε με σκορ 4-0, έτσι και στο ματς του Σαββάτου, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του για να πάρει τη νίκη. 

Ο Πετράκης θέλει να είναι όλοι προσγειωμένοι και να κρατούν χαμηλούς τόνους, βλέποντας κάθε παιχνίδι χωριστά, αλλά από τη στιγμή που η τοπική ομάδα πλησίασε την 5η θέση, είναι λογικό να υπάρχουν και βλέψεις για κάτι περισσότερο από μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τα ματς της έδρας που ακολουθούν μέχρι το τέλος θα είναι καταλυτικά για τη συνέχεια και ο ΠΑΣ θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις τους να πάρει νίκες που θα ανοίξουν περισσότερο τους ορίζοντες. 

Ο Λεβαδειακός θέλει προσοχή, γιατί είναι ομάδα με παράδοση καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων στα Γιάννινα, αλλά απέναντι σε έναν καλό ΠΑΣ όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Σολτάνι, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, ενώ ο Ντόλοβατς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης δεν υπολογίζεται και πάλι ο Μπουκουβάλας που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική λόγω συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών. 

Από χτες κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια του αγώνα με Λεβαδειακό, με γενική είσοδο 10 ευρώ σε όλες τις θύρες (3-4-6-9-10), ενώ για τα παιδικά η τιμή είναι 5 ευρώ. Είναι μια κίνηση για να πάνε περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο, καθώς υπάρχει ενθουσιασμός του κόσμου βλέποντας την ομάδα να επιστρέφει πάλι στις επιτυχίες, ξεπερνώντας την αγωνιστική κάμψη που είχε για ένα διάστημα.