Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Μαζεύει τα κομμάτια του ο ΠΑΣ και κοιτάζει το ματς του Σαββάτου με Παναθηναϊκό

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ ο Μάρκος Βελλίδης


Ο ΠΑΣ έκανε στη Λάρισα την ύστατη προσπάθεια για να αποκλείσει την ΑΕΛ και να περάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.  Θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την εποχή που υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά και η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα δεν είναι η καλύτερη.
Πλησίασε να κάνει την ανατροπή, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα κέρδισε 2-1, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στην παράταση, όπου κυριολεκτικά ο ΠΑΣ κατέρρευσε. Έτσι κέρδισε η Λάρισα, που δεν ήταν σε καλή μέρα και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΣ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να κοιτάξει το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό όπου πρέπει να πάει τη νίκη. Ναι μεν ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στα Γιάννινα με τόσο μεγάλα προβλήματα επιβίωσης. Είναι για τον ΠΑΣ ένα ματς πρόκληση για να πάρει τη νίκη. Ο κόσμος, παρά την πίκρα του για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα κάνει πέτρα την καρδιά και θα τον στηρίξει. Πρέπει όμως και η ομάδα να του χαρίσει κάποιες καλές στιγμές.


Η ομάδα θα επιστρέψει απόψε από τη Λάρισα, αύριο θα γίνει αποθεραπεία και την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Ο Λίλα και σε αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει , ενώ θα επιστρέψουν οι Μπουκουβάλας και Βελλίδης που έμειναν εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν. Ο πονοκέφαλος για τον Πετράκη είναι πως θα δέσει καλύτερα την άμυνα για να μη έχει τα κενά που είχε σήμερα στη Λάρισα.