Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ενθουσιασμένος ο Πέδρο Κόντε από την αγάπη του κόσμου

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης απονέμει το βραβείο Best goal στον μεγάλο φορ Πέδρο Κόντε


Έγινε το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ η βράβευση του Πέδρο Κόντε. Το βραβείο Best goal της 22ης αγωνιστικής επέδωσε στον Ισπανό φορ ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης που σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
 «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βράβευσα σήμερα τον Πέδρο Κόντε. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με την απόδοσή του και την αγωνιστικότητά του, τιμά την ομάδα, όσο την τίμησαν κάποτε οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις του. Έμαθα ότι είναι δικός μου συνάδελφος, μηχανικός, έχει ήθος μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ακόμη και στις συνεντεύξεις φαίνεται το ήθος του. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Το αξίζει για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά και για το ήθος του. Έδωσε μεγάλη αξία στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως και οι άλλοι παίκτες που αγωνίζονται και τους αγαπάμε. Μακάρι να δώσουμε βραβεία και σε άλλους παίκτες».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ


Ο Πέδρο Κόντε με τη γυναίκα του σε μια αναμνηστική φωτογραφία μετά τη βράβευση


Ο Πέδρο Κόντε αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και στη σύζυγό του Ισαβέλλα που μένει μαζί του στα Γιάννινα και αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τα καλά του λόγια, όπως και τους φιλάθλους που τον ψήφισαν ανέφερε και τα εξής: «Σημασία για μένα έχει που κέρδισε η ομάδα στα Χανιά και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, νιώθω υπερήφανος που ήρθα στον ΠΑΣ και νιώθω την αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα ότι θα συναντούσα τόσο ζεστούς και ένθερμους φιλάθλους».
Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό ανέφερε:  «Δεν θέλω να πω κάτι σπουδαίο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, να βρεθούμε στην ίδια δυναμική, να διατηρήσουμε την πολύ καλή φόρμα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και να παίξουμε για τη νίκη».


Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου στη NOVA