Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Μέλισσα Άρτας γιορτάζει τα 40 χρόνια ιστορίας της


Εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Μέλισσας θα γίνει το Σάββατο 10 Μαρτίου στην Άρτα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της θα γιορτάσει μεθαύριο Σάββατο 10 Μαρτίου η Μέλισσα Άρτας. Όπως μας είπε ο πρόεδρος Γιάννης Καψάλας, στις 8 μμ η ώρα θα γίνει γιορταστική εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος» στην Άρτα, αφιερωμένη στην ιστορία της ομάδας, ενώ θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας με επιμέλεια του Κώστα Μπανιά.
Για την 40χρονη πορεία της ομάδας (1978-2018) θα μιλήσει ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Ραβανός, που υπήρξε παλιότερα και ποδοσφαιριστής της Μέλισσας. Κλήθηκαν να παραστούν παλιοί παράγοντες του συλλόγου, προπονητές, ποδοσφαιριστές και οι τοπικές αρχές.

Η Μέλισσα είναι από τα λαμπρά σωματεία στο ποδόσφαιρο της Άρτας, ως ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος του ορεινού χωριού των Τζουμέρκων Μελισσουργοί. Έχει αγωνιστεί και στη Δ’ Εθνική κατηγορία, ενώ φέτος είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος  Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Άρτας. Ο Γιάννης Καψάλας, που είναι στο διοικητικό τιμόνι τα τελευταία χρόνια, μας είπε, ότι στόχος της Μέλισσας είναι να αξιοποιεί τα ταλέντα της περιοχής, να δίνει τόπο στα νιάτα, έχοντας και έναν κοινωνικό ρόλο στην τοπική κοινωνία.