Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Συνεχίζεται η επίσκεψη παικτών της Α. Ε. Καραϊσκάκης σε σχολεία της Άρτας


Οι παίκτες της Α. Ε. Καραϊσκάκης με τους καθηγητές και καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου Άρτας


Το 1ο Γυμνάσιο Άρτας επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, αποτελούμενη από τους Γιάννη Γούλα, Τάσο Δημητριάδη, Σωκράτη Ευαγγέλου και Αλέξανδρο Μπεκατώρο.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συναντήθηκαν με την διευθύντρια και γυμνάστρια του σχολείου, Φανή Μπισκανάκη, στην οποία πρόσφεραν ως δώρο της επίσκεψης μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, καθώς και το κασκόλ του Συλλόγου. Οι αθλητές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα. 

Στη συνέχεια, και αφού μετά από κλήρωση δόθηκαν στα παιδιά μπλουζάκια και καπέλα της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν τους καθηγητές και τους μαθητές στον Σαββατιάτικο αγώνα των Νέων με την Κ19 του Πανσερραϊκού, αλλά και στην αναμέτρηση των ανδρών με την ομάδα από τις Σέρρες, την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας. 

Στη συνάντηση της αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης στο 1ο Γυμνάσιο «παρών» ήταν ακόμα ο γυμναστής, Κωνσταντίνος Κλάρας, και οι καθηγητές-τριες, Χαρίκλεια Βλάρα, Ρωξάνη Γεωργίου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ευάγγελος Ζάμπας και Ιωάννα Σκαλτσογιάννη.
Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί το 1ο Γυμνάσιο Άρτας, την διευθύντρια και τους καθηγητές για την άψογη φιλοξενία! Επόμενη συνάντησή μας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας!