Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Να βγαίνουν καλύτερες πάσες στην επίθεση ζήτησε ο Πετράκης


Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στους Παίκτες στη διάρκεια της προπόνησης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων.
Οι γιαννιώτες ετοιμάζονται εντατικά, επιστρατεύοντας όλες τις δυνάμεις τους για τη μάχη αυτή, έχοντας επίγνωση της δύσκολης αποστολής τους, δεδομένου ότι η Κέρκυρα δίνει και με όλες τις δυνάμεις της τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Το ματς είναι δύσκολο για τον ΠΑΣ και για να έχει ελπίδες να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο. 


Αυτό που ζητά περισσότερο στις προπονήσεις ο Πετράκης είναι να βγαίνουν καλύτερα οι τελικές πάσες στον Κόντε για να μπορεί να τις αξιοποιήσει καλύτερα με τις ικανότητες που διαθέτει. Με την επιστροφή στη ενεργό δράση των Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Τζημόπουλου, ο Κρητικός τεχνικός έχει επιλογές για να κάνει καλύτερα τα σχέδιά του για την μεθαυριανή αναμέτρηση. Ενδεχομένως να κάνει κάποιες αλλαγές, όχι σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με την τακτική και το σχήμα που παρέταξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ναι μεν οι σκόπιμες καθυστερήσεις που έκανε η ομάδα της Βοιωτίας ανέκοπταν τον ρυθμό του ΠΑΣ και προκαλούσαν εκνευρισμό στους παίκτες του, αλλά υπήρξαν και διαστήματα που η τοπική ομάδα δεν είχε καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν βγήκαν μπροστά μπαλιές και έδειχνε ο Κόντε αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, μόνος του σε κλοιό αμυντικών. 

Πάνω στο κομμάτι αυτό δουλεύουν αυτές τις μέρες στον ΠΑΣ για να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Πλατανιά που πήρε νίκες. Σήμερα θα φανεί αν ο Μπέριος θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε και χτες, ενώ ο Σολτάνι δεν θα πάει ούτε στην Κέρκυρα με την προοπτική να είναι έτοιμος για το άλλο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα. Και η χτεσινή προπόνηση έγινε σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο (συνθετικό Ανατολής) λόγω λασπόνερων που υπάρχουν στα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ.
....................................

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ (1/3) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ

Στη σημερινή (1/3) προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ απουσίασαν οι Τσικάρσκι, Σολτάνι και Χέλκβιστ. Για τον Τσικάρσκι υπάρχουν ελπίδες να ακολουθήσει την αποστολή στην Κέρκυρα.


Το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (1/3)

Στο ΠΕΑΚΙ η σημερινή προπόνηση της ομάδας με τους Cikarski, Soltani, Hellquist να είναι απόντες με ενοχλήσεις. Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα είχε προπόνηση τακτικής με αντικείμενο την αντιμετώπιση επιθετικών κινήσεων, αμυντική και επιθετική λειτουργία στημένων φάσεων και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11:00.