Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Πέντε αθλήτριες της Ανατολής στην Εθνική Κορασίδων ποδοσφαίρου


Οι πέντε αθλήτριες του Α. Ο. Ανατολής που θα είναι στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων


Πέντε αθλήτριες από την Γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Ανατολής κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων Ποδοσφαίρου από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Πριόνα.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι Κοσμά Σοφία, Μάστορα Ναταλία, Πριλίγκου Ισαβέλα, Σπηλιά Αναστασία, Φώτη Κατερίνα` 4 μαθήτριες Γ' Γυμνασίου και μια Α' Λυκείου.
Με την καθοδήγηση της προπονήτριας Κατερίνας Λισγάρα, Γυμνάστριας, κατόχου πιστοποίησης UEFA B', σε άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, οι Αθλήτριες του Α.Ο. Ανατολής προοδεύουν συστηματικά σε υγιές πλαίσιο στο άθλημα του ποδοσφαίρου και η κλήση των 5 αθλητριών στις προεπιλογές της Εθνικής Ομάδας είναι ενδεικτική της δουλειάς που γίνεται.
Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων στα Ιωάννινα (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) με 24 αθλήτριες από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας. Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ. Βρακά για την επιτυχία αυτή.
Οι άνθρωποι του Α.Ο. Ανατολής εύχονται στις αθλήτριες του συλλόγου τα καλύτερα, να απολαύσουν την εμπειρία και να την κάνουν εφόδιο ζωής.