Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο ΠΑΣ έχασε 2-1 στη Λαμία από την τοπική ομάδα


Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (φωτο) σημείωσε το γκολ της τιμής για τον ΠΑΣ στη Λαμία


Αν και ο ΠΑΣ ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λαμία και έχασε 2-1 από την τοπική ομάδα, η οποία πανηγύρισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.
Ειδικά στο β’ μέρος ο ΠΑΣ ήταν καλός και μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία. Στο 35’ όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0 , ο Νικολιάς είχε σέντρα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι στο 45’ με καταπληκτικό σουτ του Πίτι έκαναν το 1-0, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι του ΠΑΣ και μετά κατέληξε στα δίχτυα. Στο 62’ έγινε το 2-0 με προβολή του Όμο μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι. Ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ στο 76’ με ένα καταπληκτικό σουτ στην αριστερή γωνία του Χαλκιαδάκη.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας, με βοηθούς τους Βεργέτη (Αρκαδίας), Νικολακάκη (Ηρακλείου). Ο ρέφερι τα πήγε καλά, χωρίς ουσιαστικά λάθη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης και παρατηρητής ο Ανδρέας Γιακουμής (Αθηνών). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Όμο (6’), Παπαδόπουλο (93’) – Μπουκουβάλας (15’), Μιχαήλ (40’), Λίλα (70’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκολής, Πριντέτα (52’ Ακόστα), Όμο, Τσαπρούνη, Πίτι (89’ Άντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (64’ Μπούτνικ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66’ Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51’ Χαλκιαδάκης), Βιδάλ (58’ Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας