Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα Σερβιανά πανηγυρίζουν το νταμπλ και την άνοδο στη Γ' Εθνική


Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια των Σερβιανών για την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον πρόεδρο Παναγιώτη Νάση και τον προπονητή Αλέκο Τάτση


Ο Θρίαμβος Σερβιανών πανηγυρίζει από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ και την άνοδό του στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του και μάλιστα τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.
Η δύσκολη νίκη εκτός έδρας επί του Κένταυρου Μουσιωτίτσας με σκορ 3-2 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ δίνει τον τίτλο και το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς η διαφορά από την Ανατολή είναι στους 12 βαθμούς και με το πλεονέκτημα ισοβαθμίας υπέρ του Θρίαμβου. Και αν υποτεθεί ότι η Ανατολή, που παίζει αύριο για αυτή την αγωνιστική (27η), κάνει 4 νίκες στη σειρά και ο Θρίαμβος 3 ήττες στα εναπομείναντα γι’ αυτόν 3 παιχνίδια, τότε στην ισοβαθμία βγαίνουν πάλι τα Σερβιανά. Έτσι οι σαμπάνιες της ανόδου άνοιξαν από σήμερα στα αποδυτήρια και σιγά σιγά θα αρχίσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.
Ο Θρίαμβος κατακτά το νταμπλ στα Γιάννινα, αφού κατέκτησε και το Κύπελλο ΕΠΣΗΠ. Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών απέκλεισε τους Φιλέλληνες Πέτα Άρτας (νίκη με 2-0) και στις 25/4 θα υποδεχτεί τον Αμφίλοχο Αμφιλοχίας.
Σήμερα ο Θρίαμβος έδειξε κουρασμένος, με μέτρια εμφάνιση απέναντι στον αξιόμαχο Κένταυρο Μουσιωτίτσας. Όμως στο 95’ το 3ο γκολ του Μουζακίτη δίνει την πρόωρη άνοδο στη συμπαθή ομάδα των Σερβιανών. Τα γκολ: 11’ Σπαλιάρας 1-0, 39’ Τσιαφίτσας 1-1, 40’ Σουκολάνι 2-1, 44’ Τσιαφίτσας 2-2, 95’ Μουζακίτης 2-3.