Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Παραπέμπονται διαιτητής και βοηθός του αγώνα με Απόλλωνα


Ο ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος που ακύρωσε κανονικό γκολ του Μανθάτη

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό (0-1) από τους "Ζωσιμάδες" τη Μ.Τετάρτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική.
Παρ' όλα αυτά δεν έλειψαν τα -σοβαρά- διαιτητικά λάθη, αφού και οι δύο ομάδες έχουν να διαμαρτύρονται για ένα γκολ που κακώς δεν μέτρησε, με αποτέλεσμα να παίρνουν παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή Σπυρόπουλο οι Παπαδόπουλος, Κελάζογλου σύμφωνα με πληροφορίες κι αμφότεροι οδεύουν στο “ψυγείο”.

Πρώτα ήταν ο Απόλλων, όπου μετά από προσπάθεια του Κύργια ο Βελλίδης μάζεψε τη μπάλα μέσα από την περιοχή, φάση που διέλαθε από τον βοηθό Κελάζογλου, αλλά και τον διεθνή διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου. 

Εκείνη ωστόσο που χρεώνεται περισσότερο ο Μακεδόνας ρέφερι είναι στο κακώς ακυρωθέν γκολ του Μανθάτη, επίσης στο β' μέρος, καθώς δεν υπήρξε κανένα απολύτως επιθετικό φάουλ του Χαλκιαδάκη στον Στάθη. 

Πιο τυχερός στάθηκε ο διεθνής βοηθός Λάζαρος Δημητριάδης με το εξόφθαλμο οφσάιντ του Αλμπάνη στο 10ο λεπτό (σχεδόν δύο μέτρα), καθώς η προσπάθεια του παίκτη των φιλοξενούμενων δεν κατέληξε σε γκολ. Δεδομένα όμως του ψαλιδίζει τη βαθμολογία. 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Σημείωση giannninasports.gr Να προσθέσουμε ότι το λάθος του επόπτη είναι διπλό. Ο Κύργιας έκανε την κεφαλιά από εμφανή θέση οφσάϊντ και στη συνέχεια απέκρουσε ο Βελλίδης μέσα από τη γραμμή. Ο βοηθός με λάθος πήγε να καλύψει το πρώτο λάθος που έκανε.