Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τα "ψιλά γράμματα" στη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τον προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήταν λογικό, η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα τον τελευταίο καιρό.

Ο καλός ΠΑΣ μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά

Στιγμιότυπο από τον περσινό αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αύριο στις 19.30 στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πετράκης για το ματς με την ΑΕΚ

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ


Το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα, αφού αύριο Κυριακή στις 19.30 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαλκιαδάκης, Νικολιάς και για λόγους τακτικής Μπέριος, Περιστερίδης.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

"Ξεμπούκωσε" ο ΠΑΣ και πήρε πάλι μπροστά

Στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ ξεμπούκωσε και έδειξε δυνατότητες για να πάει καλύτερα (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ξαναγύρισαν στα Γιάννινα, μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με σκορ 4-0 που σημείωσε προχτές ο ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού και την πρόκριση που πήρε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με ΑΕΚ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση με τον Γιώργο Μανθάτη σε πρώτο πλάνο


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή (14/1) και ώρα 19.30 στο ΟΑΚΑ.  Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Νικολιάς που είναι τραυματίας.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ο Στυλιαράς διαιτητής στον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Στυλιαράς (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Δημήτριος Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και ο Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Απόστολος Κουρκούνας (Χανίων).

Ο αποχαιρετισμός του Παναθηναϊκού στον μεγάλο Τάκη Λουκανίδη

Ο Τάκης Λουκανίδης με τον Αριστείδη Καμάρα σε αγώνα του Παναθηναϊκού στη δεκαετία του '60


Τη θλίψη της για τον χαμό του σπουδαίου Τάκη Λουκανίδη εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας λόγο για τον -ίσως- πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Στον πάγκο της Άρσεναλ κάθεται απόψε ο Ντίνος Μαυροπάνος

Στον πάγκο της Άρσεναλ ο Ντίνος Μαυροπάνος στο μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι


Στην 18άδα της Άρσεναλ είναι και ο Ντίνος Μαυροπάνος στον αγώνα με την Τσέλσι που ξεκίνησε στις 10 το βράδυ της Τετάρτης για το Λιγκ Κάπ Αγγλίας.

Γ. Πετράκης: Πρέπει να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια

Δηλώσεις με νόημα έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια πολύ σπουδαία μέρα για μας, την αξίζαμε και τη δικαιούμασταν τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής και παιχνίδι με ποιότητα, ανεξάρτητα από το σκορ, που ήταν κι αυτό μεγάλο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ.

Μεγάλη μπάλα και μεγάλη πρόκριση από τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν ένα απο τα 4 γκολ επί του Λεβαδειακού (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)


Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Λεβαδειακό και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πραγματικά ήταν μια μοντέρνα ομάδα που δεν τις έλειπε τίποτα, έχοντας οι παίκτες του Πετράκη δύναμη και πάθος για την πρόκριση.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Θέλει διάκριση μέσω του Κυπέλλου ο πεισμωμένος ΠΑΣ

Με πείσμα και αποφασιστικότητα ο ΠΑΣ θα ανατρέψει την ήττα στη Λιβαδειά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άλλη μια συννεφιασμένη Κυριακή πέρασαν οι Γιαννιώτες, καθώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης και κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία 0-0.

Όλους τους παίκτες πήρε στην αποστολή ο Πετράκης

Οι τελευταίες οδηγίες του Πετράκη στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση πριν τον αυριανό σημαντικό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου όλοι είναι πληρωμένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του ΠΑΣ


Σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρεται ότι μέχρι 31/12/2017 είναι εξοφλημένες οι δόσεις στις ρυθμίσεις που έκανε η ΠΑΕ για χρέη της και ακόμα μέχρι την ημερομηνία αυτοί είναι πληρωμένες οι δόσεις των συμβολαίων για τους ποδοσφαιριστές και όλες οι άλλες υποχρεώσεις (μισθοί κλπ) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπόλοιπο προσωπικό της ΠΑΕ.

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν

Πως είδε το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοιχτό, με πολλές φάσεις όπου θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΣ, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει και ο Αστέρας.

Σ. Παντελίδης: Πήραμε στα Γιάννινα θετικό αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σάββα Παντελίδη


Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης σε δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι το αποτέλεσμα για την ομάδα του είναι θετικό, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το στάδιο «Ζωσιμάδες».

Η άτιμη η μπάλα, δεν ήθελε πάλι να μπει στα δίχτυα

Άτυχος στάθηκε ο Καρίμ Σολτάνι που έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν κοντινό σουτ στο 88' το απέκρουσε ο Αθανασιάδης

Με λευκή ισοπαλία (0-0) σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης στη πρώτη αναμέτρηση του χρόνου και του β’ γύρου. Είναι δε η πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στα Γιάννινα στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος (9 Α’ Εθνικής + 1 Β’ Εθνικής) και σε 1 παιχνίδι Κυπέλλου.