Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

LIVE Παναιτωλικός - ΠΑΣ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κάντε ανανέωση της σελίδας υπάρχει συνεχής ενημέρωση

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα από το γήπεδο του Αγρινίου. Είναι η άτυπη ρεβάνς από το ματς που έγινε στα Γιάννινα όπου ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει 1-0.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τι έδειξε και τι....δεν έδειξε ο "Άγιαξ" στα φιλικά

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τα φιλικά του ΠΑΣ που ακόμα δεν τελείωσαν και συνεχίζονται..

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

ΦΩΤΟ: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΣ να μη είδε με τόσο καλό μάτι τις δύο τελευταίες ήττες από Παναιτωλικό και Κέρκυρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και να υπήρξαν διάφορα σχόλια και κριτικές, αλλά ο Γιάννης Πετράκης δεν φαίνεται να ανησυχεί και είναι ιδιαίτερα ήρεμος.

Χωρίς τρεις ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναιτωλικού στο EMILION


Χωρίς Κόρμπο, Θεοδωρίδη, Ρουμπουλάκου θα είναι ο Παναιτωλικός για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ιστοσελίδα της Αγρινιώτικης ΠΑΕ:

Αποστολή για Αγρίνιο με Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση

Με δεκαεννέα παίκτες πάει στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ για το φιλικό με τον Παναιτωλικό.


Δεκαεννέα παίκτες παίρνει στην αποστολή για το φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα γίνει αύριο Σάββατο 9 Αυγούστου και ώρα 18.30 το απόγευμα στο γήπεδο Αγρινίου. Οι υπόλοιποι παίκτες θα αγωνιστούν στο άλλο φιλικό με την Α. Ε. Καραϊσκάκης που θα γίνει την Κυριακή στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ.

Επέστρεψε στη βάση του ο Γιώργος Λάππας

Επέστρεψε στη βάση του, στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Γιώργος Λάππας.


Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός για τον Εθνικό Φιλιππιάδας! Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λάππας απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από τους «κυανόλευκους» κι, έτσι, επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά από τρία χρόνια!

Δυνατό φιλικό αύριο (9/8) Ανατολή - Φιλιππιάδα

Από δυνατό τεστ θα περάσει αύριο τους παίκτες του ο προπονητής της Ανατολής Νίκος Γκούρας (φωτο) στο φιλικό με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.


Το πρώτο δυνατό τεστ, λίγες μέρες πριν από το σούπερ κάπ με την Πίνδο Κόνιτσας που θα γίνει στις 23 Αυγούστου, δίνει αύριο Σάββατο 9 Αυγούστου ο Α. Ο. Ανατολής, καθώς θα υποδεχτεί τον φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Αστέρας Πέμπτη με Μακάμπι, Κυριακή με ΠΑΣ!

Τρίπολη - Γιάννινα - Τελ Αβίβ ή κάπου αλλού μέσα σε μια εβδομάδα ο Αστέρας Τρίπολης από 21 έως 28 Αυγούστου.


Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κληρώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσα από τα δύο ματς που θα γίνουν σε Τρίπολη και Τελ Αβίβ παρεμβάλλεται το ματς της πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ΠΑΣ.

Τα πανηγύρια που οργανώνουν ομάδες στα χωριά

Διασκεδάστε στα πανηγύρια των χωριών ενισχύοντας και τις ερασιτεχνικές ομάδες!


Όλα τα σωματεία κάνουν διάφορες εκδηλώσεις για να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων τους καθώς κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η Θύελλα Ελεούσας οργανώνει απόψε Παρασκευή στην Ελεούσα μουσική εκδήλωση με τον Γιάννη Καψάλη, Μάκη Τσίκο, Σταύρο Καψάλη, Τάσο Μπανδέλη στην Ελεούσα.

Τι γίνεται με τους γκολκίπερ μετά την απόκτηση Γιαννιώτη

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα


Τον 22χρονο γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη πήρε δανεικό για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την περασμένη σαιζόν ο διεθνής με την εθνική ελπίδων γκολκίπερ ήταν δανεικός από τους ερυθρόλευκους στον Φωστήρα όπου στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής είχε 14 συμμετοχές.

Σε καλό δρόμο με Βλάχο, παίζει και για Βαρτζιώτη

Και το όνομα του Παύλου Βαρτζιώτη φημολογείται στα μεταγραφικά του Α. Ο. Βελισσαρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε καλό δρόμο είναι οι επαφές των διοικούντων του Α. Ο. Βελισσαρίου με τον Αντώνη Βλάχο. Αν ολοκληρωθεί θα είναι μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση.

Θα ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο του ΠΑΣ;

Μια άποψη από τις εξέδρες στο ματς με τον Παναιτωλικό από το sportsioannina.gr

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο τελευταίο φιλικό με την Κέρκυρα οι θεατές του αγώνα ήταν περίπου 800 με 900 αριθμός ικανοποιητικός σε εργάσιμη μέρα, με άσχημο καιρό. Αλλά θα σταθούμε στο προηγούμενο φιλικό με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο, όπου περίπου 900 με 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πρώτο βήμα για "ποδοσφαιρικό Καλλικράτη" στα Γιάννινα!

Κοινή ακαδημία ποδοσφαίρου δημιουργούν οι 4 ομάδες του Δήμου Πωγωνίου. 

Ακαδημία ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Δήμου Πωγωνίου δημιουργείται από τις 4 ομάδες που υπάρχουν στην περιοχή, δηλαδή από Καλπάκι, Παρακάλαμο, Πωγωνάτο Δελβινακίου και Κεφαλόβρυσο σύμφωνα με ανακοίνωση που φιλοξενείται στο parakalamoscity.blogspot.gr

Απουσίες στον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα με ΠΑΣ

Κόρμπος, Θεοδωρίδης και Άλβες στο απουσιολόγιο του Παναιτωλικού ενόψει του φιλικού αγώνα με ΠΑΣ

Χωρίς τους γνωστούς Κόρμπο, Θεοδωρίδη, αλλά και με τον Άλβες που είχε άδεια συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει  του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Μάκη Χάβου, την Πέμπτη...

Πέντε Ηπειρώτες ρέφερι παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα

Ο Χρήστος Μήτσιος (φωτο) παραμένει στους πίνακες της σούπερ λίγκα μαζί με Θάνο, Κουτσιαύτη, Κομίνη και Ντίτσο.

Πέντε Ηπειρώτες ρέφερι παραμένουν στη σούπερ λίγκα. Από τα Γιάννινα ο Χρήστος Μήτσιος του ΣΔΗΠ και ο Δημήτρης Θάνος που ανήκει με…. μεταγραφή στο σύνδεσμο Γρεβενών. Παραμένουν ακόμα οι Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ενάμιση μήνα έξω ο Γιώργος Σικαλιάς

Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο γκολκίπερ των Χανίων και πρώην του ΠΑΣ Γιώργος Σικαλιάς. Στο στιγμιότυπο με τη φανέλα του "Άγιαξ".


Το φιλικό παιχνίδι της Λαμίας με τα Χανιάεπισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Σικαλιά (πρώην γκολκίπερ και του ΠΑΣ Γιάννινα), ο οποίος, ως γνωστόν, έσπασε ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Ακόμα και στο Λουτράκι υπάρχει Γιαννιώτης παίκτης!

Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μπελεβέτης στο μέσον με παράγοντες της ομάδας Α. Ο. Λουτράκι. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ένας ακόμα Γιαννιώτης παίκτης θα είναι στο χώρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπελεβέτη, γέννημα θρέμμα του χωριού Κατσικά Ιωαννίνων (συγχωριανός του Χρήστου Λισγάρα και του Παύλου Βαρτζιώτη), που μεταγράφηκε από την Καλαμάτα στον "Α.Ο. Λουτράκι", μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1970 και ανέβηκε φέτος στη Γ' Εθνική.

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Κοροβέση

Λόγω ψύξης αντικαταστάθηκε ο Κοροβέσης με τον Στρούνα στο ημίχρονο του χτεσινού αγώνα.

ΠΗΓΗ: Sportsioannina.gr

Σύμφωνα με την έγκριτη ιστοσελίδα sportsioannina.gr αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Νίκου Κοροβέση με τον Στρούνα στο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα. Αυτά για να μη νομιστεί ότι έγινε για λόγους τακτικής.

H NOVA ζήτησε ενίσχυση των προβολέων

Ενίσχυση του φωτισμού στο στάδιο "Ζωσιμάδες" ζήτησε το συνδρομητικό κανάλι 

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Μόνιμο αίτημα της NOVA είναι τα τελευταία 2 χρόνια η αύξηση των lux του φωτισμού στο «Ζωσιμάδες», αλλά μόνιμη λύση δεν έχει δοθεί ακόμα κι ενώ η θητεία της διοίκησης του Εθνικού Σταδίου ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες και μέχρι να ανανεωθεί η θητεία της ή να αντικατασταθεί, δεν θα έχει δικαίωμα υπογραφής για έργα.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρα με ΠΑΣ στο "κλουβί" του Αγρινίου

Με ΠΑΣ δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδό του το Σάββατο ο Παναιτωλικός.


Το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ θα δώσει για φέτος στο γήπεδό του ο Παναιτωλικός και είναι λογικό να τραβήξει και αρκετό κόσμο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου (γενική είσοδος 5 ευρώ) αλλά και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος συνεχίζεται εντατικά.

Φουντώνουν οι φήμες για Άρη και Αρβανιτίδη

Ενδιαφέρεται πραγματικά ο Αρβανιτίδης για τον Άρη ή ο ....νηστικός καρβέλια ονειρεύεται όπως λέει και η παροιμία;Ο χρόνος θα δείξει....


Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ιστορία της η Βέροια, αφού, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης αποχωρεί δίνοντας τη σκυτάλη στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Παράταση μέχρι Παρασκευή πήραν ΠΑΣ και άλλοι τέσσερις

Προθεσμία μέχρι Παρασκευή πήραν ο ΠΑΣ και άλλες 4 ομάδες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού


Η Νίκη Βόλου ήταν η μοναδική από τις έξι ομάδες που ελέγχθηκαν οι φάκελοί τους η οποία πήρε πιστοποιητικό. Παράταση ως την Παρασκευή δόθηκε σε ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Πανιώνιο και ΠΑΣ.

Τέσσερα γκολ ο Παλιάγκας στο φιλικό με το Σταυράκι

Κεντρικό πρόσωπο στο φιλικό του Βελισσαρίου με το Σταυράκι ο Θοδωρής Παλιάγκας που σημείωσε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του!



Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Α. Ο, Βελισσαρίου που σήμερα σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε 5-1 τον Α. Ο. Σταυρακίου. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ο Θοδωρής Παλιάγκας που πέτυχε τα 4 από τα πέντε γκολ της ομάδας του. Σκόρερ του άλλου τέρματος ο Λέττας.

Άδεια λειτουργίας στα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Άδεια λειτουργίας με προδιαγραφές αγώνων σούπερ λίγκα πήραν τα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι από κρατικούς φορείς.


Άδεια λειτουργίας και τέλεσης αγώνων superleague πήραν σήμερα τα δύο γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Τον Κοσμίδη από τα Γρεβενά πήρε ο Θεσπρωτός

Συνεχίζονται οι μεταγραφές για τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Σήμερα πήρε τον Κοσμίδη από τον Πυρσό Γρεβενών.


Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα ο Θεσπρωτός καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Κοσμίδη από τον Πυρσό Γρεβενών. 

Μη παρασυρθούμε από τα αποτελέσματα των φιλικών

Στηρίζουμε την ομάδα που είναι πάνω απ' όλα χωρίς να μας παρασύρουν τα αποτελέσματα των φιλικών.

ΦΩΤΟ: super-fm.gr

Δύο ήττες για τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα, μέσα σε λίγες μέρες (Σάββατο 1-0 από τον Παναιτωλικό, σήμερα επίσης 1-0 από την Κέρκυρα) για τον κόσμο δεν είναι και ότι καλύτερο.

Μ. Γρηγορίου: Το αποτέλεσμα είναι σε δεύτερη μοίρα

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι σε δεύτερη μοίρα και παίζουν ρόλο στα φιλικά άλλοι παράγοντες

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε τα εξής: «Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, αφού το προηγούμενο το δώσαμε στην περίοδο της προετοιμασίας με τη Βέροια και άλλο ένα με τον Αγροτικό Αστέρα μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Γ. Πετράκης: Θέλουμε οι νίκες να έρθουν στο πρωτάθλημα

Δεν ανησυχεί ο Πετράκης για τις ήττες από Κέρκυρα και Παναιτωλικό τονίζοντας ότι η ομάδα θα βγάλει την ενέργεια στο χρόνο που πρέπει δηλαδή στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι τα καλά αποτελέσματα πρέπει να έρθουν στο πρωτάθλημα και όχι τώρα ενώ σημείωσε ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Κέρκυρα έπαιξε ρόλο και η κόπωση αφού υπάρχει σε εξέλιξη ένα πλήρες πρόγραμμα διπλών προπονήσεων σε καθημερινή  βάση. Συγκεκριμένα δήλωσε:

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κάντε ανανέωση της σελίδας υπάρχει συνεχής ενημέρωση

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα από το εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες".. Είναι φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Σεμινάριο προπονητών οργανώνει η ΕΠΣΗΠ

Σεμινάριο προπονητών οργανώνει η ΕΠΣΗΠ από 20 Αυγούστου στα Γιάννινα.


Η Ε.Π.Σ ΗΠΕΙΡΟΥ θα πραγματοποιήσει τετραήμερο σεμινάριο προπονητών από της 20-08-2014 ημέρα Τετάρτη μέχρι και της 23-08-2014 ημέρα Σάββατο (Γήπεδο Ε.Π.Σ.ΗΠ.)

Αλλαγή ηγεσίας στην ΠΑΕ Βέροια. Τέλος ο Αρβανιτίδης

Τέλος από την ΠΑΕ Βέροια ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Ανέλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης.


Ο 35χρονος Ημαθιώτης επιχειρηματίας Θόδωρος Καρυπίδης είναι από σήμερα το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ και αυτός που θα έχει από εδώ και πέρα τις τύχες της «Βασίλισσας του βορρά» στα χέρια του.

5 ευρώ γενική είσοδος Παναιτωλικός - ΠΑΣ

Στο ματς του Σαββάτου Παναιτωλικός - ΠΑΣ γενική είσοδος 5 ευρώ στο Αγρίνιο.


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τα δύο φιλικά που θα δώσει ο τις επόμενες μέρες. Με τον ΠΑΣ όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ με τον Παναιγιάλειο ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα 6.30 το απόγευμα φιλικό με Κέρκυρα

Φιλικό με Κέρκυρα σήμερα Τετάρτης στις 18:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα


Φιλικό αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας θα δώσει σήμερα Τετάρτη 6/8, στις 18:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Και ... γιόγκα είχε το πρόγραμμα στο Θεσπρωτό

Με γιόγκα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας. Στο στιγμιότυπο οι παίκτες και στα άκρα οι Λάζαρος Σέμος και Σάκης Κουβεντάρης.



Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (06/08) η προετοιμασία του Θεσπρωτού.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Το gianninasports.blogspot.com συμμετέχει στην απεργία

Το gianninasports.blogspot.com συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογραφικών οργανώσεων και έτσι δεν θα έχει ροή ενημέρωσης μέχρι στις 10 το πρωί της Τετάρτης 6 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΗΣΩΝ

24ωρη πανελλαδική απεργία
σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Από Τρίτη ξεκινά προπονήσεις ο Μανιάς στον ΠΑΣ

Από αύριο Τρίτη (5/8) ξεκινά προπονήσεις στον ΠΑΣ ο Μιχάλης Μανιάς, που όπως πρόπερσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (φωτο) έτσι και τώρα θα ντυθεί στα κυανόλευκα.

Από Τρίτη (5/8) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΣ ο Μιχάλης Μανιάς, με την προοπτική πολύ γρήγορα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Όλο αυτό το διάστημα, μπορεί να μη ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΣ, αλλά προπονούνταν μόνος του για να είναι τουλάχιστον σε καλή φυσική κατάσταση.

Κ. Βρακάς: Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, συζητήσεις και κριτική

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά (φωτο) για τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) κ. Κώστας Βρακάς σε μήνυμά του, με αφορμή τη λειτουργία του νέου ανανεωμένου σάιτ, τονίζει ότι η διοίκηση είναι ανοιχτή στην επικοινωνία με τον κόσμο, να δεχτεί παρατηρήσεις, κριτική και να συζητήσει με τον κόσμο.

Επιτέλους εκσυγχρονίζεται επικοινωνιακά και η ΕΠΣΗΠ

Άρχισε να λειτουργεί σε άλλες βάσεις το ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο σάιτ της ΕΠΣΗΠ στη διεύθυνση www.epsip.gr


Σε λειτουργία έθεσε η ΕΠΣΗΠ το νέο ανανεωμένο σάιτ στη διεύθυνση epsip.gr για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι τώρα η ιστοσελίδα που έγινε πέρσι ήταν σαν να μη υπήρχε αφού δεν είχε την ανάλογη ενημέρωση και γενικά το επικοινωνιακό κομμάτι της ΕΠΣΗΠ επί σειρά ετών ήταν με αντιλήψεις περασμένων εποχών.

Με τον "ταύρο" στη φανέλα από σήμερα ο Μανιάς

Αριστερά ο Μιχάλης Μανιάς υπογράφει το διετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ έχοντας δίπλα του τον μάνατζέρ του και παλιό άσσο του μπάσκετ Κίμωνα Κοκορόγιαννη. 

Και το όνομα αυτού Μιχάλης Μανιάς! Ο νεαρός επιθετικός του Άρη ανήκει πλέον και επίσημα στη δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα αφού μόλις ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η μεταγραφή του.

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει ο Βίλα λένε στην Αλβανία

Δημοσιεύματα στην Αλβανία αναφέρουν ότι στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμιλιάνο Βίλα


Σύμφωνα με Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο Εμιλιάνο Βίλα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα.

Τρία Γιαννιωτόπουλα στο Παγκόσμιο κωπηλασίας

Η Κατερίνα Ζέρβα μπαίνει στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων με άλλους δύο συναθλητές της από τα Γιάννινα


Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, στο οποίο διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τρεις κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, άλλα τρία Γιαννιωτόπουλα από τη νέα και πολύ ελπιδοφόρα «φουρνιά» του Ν.Ο.Ι., θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους.

Ο Ναυτικός Όμιλος ευχαριστεί τη "ΔΩΔΩΝΗ"

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων με επιστολή του ευχαριστεί την γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» για τη χορηγία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Στην επιστολή που απευθύνεται προς τον πρόεδρο της εταιρίας αναφέρονται τα εξής:


ΠΡΟΣ
Michael O Neill
Πρόεδρο Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η Κέρκυρα φιλικά με ΠΑΣ και Φλαμουρτάρι

Τετάρτη με ΠΑΣ και Σάββατο με Φλαμουρτάρι παίζει η Κέρκυρα

Από τη στιγμή που μπήκε ο Αύγουστος, κάθε μέρα που περνάει φέρνει όλο και πιο κοντά την έναρξη του Πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει οτι οι ομάδες σιγά σιγά θα πρέπει να ανεβάζουν ρυθμό...

Δευτέρα απόγευμα η πρώτη του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας

Στο στάδιο Ηγουμενίτσας θα γίνει Δευτέρα (4/8) η πρώτη συγκέντρωση του Θεσπρωτού για τη νέα σαιζόν

Από αύριο Δευτέρα ξεκινά στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας η δουλειά για τη νέα σαιζόν, καθώς θα γίνει Αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Λάζαρου Σέμου.

Αν ο ΠΑΣ είχε βλέψεις για Διαμαντάκο, ας τις ξεχάσει!

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος κάνει σημαντικές εμφανίσεις στα διεθνή φιλικά με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα τον κρατήσει ο Μίτσελ.

Ήταν ημέρα Κυριακή πριν από μία ακριβώς εβδομάδα που υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί δανεισμού του Δημήτρη Διαμαντάκου στον ΠΑΣ από τον Ολυμπιακό.

Πάλι στο προσκήνιο το θέμα με Μανιά

Για να δούμε τώρα θα κλείσει η μεταγραφή που απασχολεί τον ΠΑΣ τον τελευταίο καιρό; Προφορικά τα βρήκαν από μέρες. Το θέμα είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μανιάς. Σύμφωνα με τη SportDay, οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με τον 24χρονο επιθετικό, οι οποίες μάλιστα φαίνεται ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο. 

Η Ανατολή κέρδισε 1-0 τον Α. Ο. Βελισσαρίου

Στο φιλικό του Σαββάτου η Ανατολή κέρδισε 1-0 τον Α. Ο. Βελισσαρίου


Σε ενδιαφέρον φιλικό αγώνα που έγινε χτες το απόγευμα στην Ανατολή, η τοπική ομάδα κέρδισε 1-0 τον Α. Ο. Βελισσαρίου. Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το νέο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες είναι στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας και δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει την αγωνιστική τους ταυτότητα.

Κλείνει τον Βλάχο ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο Αντώνης Βλάχος είναι μεταγραφικός στόχος του Α. Ο. Βελισσαρίου και δεν αποκλείεται να κλείσει η μεταγραφή. 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Ο. Βελισσαρίου είναι κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Βλάχου που έμεινε ελεύθερος από τον Θεσπρωτό.

Εντάξει ο Ντάσιος, επόμενο φιλικό με Κέρκυρα

Όλα εντάξει με τον Γιώργο Ντάσιο που βγήκε από το νοσοκομείο. Κανονικά έγινε σήμερα προπόνηση του ΠΑΣ.

Εντάξει είναι ο Γιώργος Ντάσιος που χτες είχε χτυπήσει στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων του έγιναν προληπτικά όλες οι εξετάσεις και αμέσως μετά αποχώρησε για το σπίτι του. Απλά για να ξεκουραστεί δεν έκανε προπόνηση και αποθεραπεία που έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες σήμερα το πρωί.