Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Το gianninasports συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων

To gianninasports.blogspot.gr συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογραφικών οργανώσεων


Το gianninasports.blogspot.gr συμμετέχει στην απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΠΗΝ μετά από ομόφωνη απόφαση της ΠΟΕΣΥ. Έτσι δεν θα υπάρχει ροή ειδήσεων από τις 06.00 της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016 έως τις 06.00 της Κυριακής 8 Μαΐου 2016.

Ένα καλό ξεκίνημα θέλει στα μπαράζ ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Α. Ο. Βελισσαρίου


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Α. Ο. Βελισσαρίου καθώς την άλλη Κυριακή (15 Μαίου) θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων με την ομάδα των «Μαύρων Αετών» που ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Τρικάλων.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πειθαρχικές διώξεις για ύποπτα στοιχηματικής χειραγώγησης παιχνίδια

Πειθαρχικές διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα


Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της ΠΑΕ Πανελευσινιακός άσκησε την Πέμπτη (5/5) ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ερώτημα της σούπερ λίγκα στην ΟΥΕΦΑ για το τι προτίθεται να κάνει

Η επικύρωση της βαθμολογίας και οι αποφάσεις της σούπερ λίγκα


Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία της σούπερ λίγκα στις θέσεις για τα πλέι οφ, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να εκφράζει επιφυλάξεις για το τι θα γίνει σε περίπτωση που από την ΟΥΕΦΑ υπάρξουν ανακλήσεις αδειοδοτήσεων.

Εντατικά ετοιμάζεται ο ΠΑΣ, χωρίς να υπάρχει φως από την ΟΥΕΦΑ

Με καθημερινές προπονήσεις ο Πετράκης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα σε αγωνιστική εγρήγορση


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία για τον ΠΑΣ, με φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μήπως και υπάρξει καμία θετική εξέλιξη από την ΟΥΕΦΑ, κάτι που επί του παρόντος δεν φαίνεται στους ορίζοντες.

Με 51 αθλητές και αθλήτριες ο ΝΟΙ στη μάχη της πρωτιάς

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου πάει για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Πανέτοιμος να ριχτεί στη «μάχη» του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας είναι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος κατεβάζει στον Σχινιά, για μία ακόμη χρονιά, την πολυπληθέστερη ομάδα από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας, συνολικά 51 αθλητές και αθλήτριες!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΣ με το βλέμμα στραμμένο στην ΟΥΕΦΑ

Αυτή η εβδομάδα θα δείξει αν επέμβει ή όχι η ΟΥΕΦΑ


Στο γήπεδο από τη Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ και η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις σαν να είναι η ομάδα σε αγωνιστική δράση. Και τούτο για να είναι έτοιμη για τα πλέι οφ, σε περίπτωση που επέμβει η ΟΥΕΦΑ και εξετάζοντας τον φάκελο του Πανιωνίου του ανάψει το κόκκινο φως.

Πήρε άδεια για τα μπαράζ το γήπεδο Ελευθεροχωρίου στα Τρίκαλα

Η ομάδα των "Μαύρων Αετών" Ελευθεροχωρίου Τρικάλων θα παίξει στη φυσική της έδρα στους αγώνες μπαράζ (ΦΩΤΟ trikalascore.gr)


Όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε στους ανθρώπους των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, ότι το γήπεδο τους παίρνει κανονικά άδεια για τους αγώνες μπαράζ ανόδου της ομάδας στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Δήλωσε έδρα το στάδιο "Ζωσιμάδες" ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο ΠΕΑΚΙ που είχε φέτος για έδρα του


Το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων δήλωσε για έδρα του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ο Α. Ο. Βελισσαρίου. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η διοίκηση μετά από εισήγηση του προπονητή Ανέστη Ζώη και δηλώθηκε στην ΕΠΟ.