Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Γρήγορες επιθέσεις και επιστροφές ζητά ο Πετράκης

Εντατικά μαθήματα τακτικής στον ΠΑΣ από τον Γιάννη Πετράκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς προβλήματα και με υψηλό ηθικό συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.
Ο Πετράκης ασχολήθηκε περισσότερο με το κομμάτι της επίθεσης, κάνοντας πολλές ασκήσεις στην προπόνηση για πλαγιοκοπήσεις αλλά και διεισδύσεις στην αντίπαλη άμυνα και από τον άξονα. 

Ο Κρητικός τεχνικός θέλει ο ΠΑΣ να βγαίνει καλύτερα στην επίθεση και να αξιοποιεί τις φάσεις που δημιουργεί, θέλοντας τώρα να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το δίδυμο φωτιά με Κόντε και Χαλκιαδάκη που είναι παίκτες ιδιαίτερα προικισμένοι. Και οι δύο έχουν σκοράρει στο ματς με τον Πλατανιά, όπου ο Κόντε έδειξε ότι συνεχώς ανεβαίνει και βρίσκει τον καλό εαυτό του αφού ήταν ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χαλκιαδάκης συνεχίζει να είναι σε καλή κατάσταση. Μάλιστα χτες το γκολ που σημείωσε το περασμένο Σάββατο με αριστερό σουτ – φωτοβολίδα, ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής. Ο ΠΑΣ ποντάρει πολύ και στις αντεπιθέσεις που είναι ένα από τα δυνατά σημεία του.

Στο χτεσινό πρόγραμμα ο Πετράκης ζήτησε από τους παίκτες και γρήγορες επιστροφές όταν χάνουν τη μπάλα, για να μη υπάρχουν κενά. Ακολούθησε δίτερμα στο οποίο έπεφταν κορμιά από το πάθος των παικτών, δείχνοντας ότι στη Λιβαδειά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να πάρουν καλό αποτέλεσμα.

Χτες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από καιρό ο Αργεντινός επιθετικός Τζόναθαν Ροντρίγκες, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει στα παιχνίδια, καθώς θα χρειαστεί ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα να μπει στο ρυθμό της ομάδας. Είναι θετικό για τον ΠΑΣ που ο Αργεντινός ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι (θλάση) και είναι θέμα λίγου χρόνου για να μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια ο Πετράκης. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έδειξε καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά η έλλειψη φυσικής κατάστασης αρχικά και ο τραυματισμός που ακολούθησε τον έφεραν πίσω.