Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Τηλεοπτικό κανάλι στο διαδίκτυο αποκτά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στη νέα εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας μπήκε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στη νέα τεχνολογία και στις προκλήσεις του διαδικτύου μπαίνει δυναμικά και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας, στην οποία εκτός των άλλων θα υπάρχει και τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας. Το Web TV Pas giannina θα λειτουργήσει ευθύς αμέσως και θα μεταδίδεται μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας. Θα είναι διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι για να το βλέπουν και οι απανταχού γης Ηπειρώτες και άλλοι φίλοι της ομάδας και μέσω αυτού θα προβάλλονται όλες οι δραστηριότητες (αγωνιστικές και μη) της ομάδας όπως και οι χορηγοί της. Θα υπάρχουν πλάνα από τις προπονήσεις, από τους αγώνες, από τις εκδηλώσεις και συχνά θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις των παικτών και του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του. 

Η κάμερα του Web TV Pas giannina θα προβάλει και τις ομάδες νέων και οτιδήποτε αφορά την μεγάλη οικογένεια του «Άγιαξ της Ηπείρου». Θα είναι ένα παράθυρο του ΠΑΣ στον παγκόσμιο ιστό του διαδικτύου, για να προβάλλεται η ομάδα αλλά και οι χορηγοί της κατά τον καλύτερο τρόπο. Διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια έχουν όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ στον κόσμο, αλλά και πολλές ελληνικές ομάδες, καθώς με τη νέα τεχνολογία άλλαξαν οι κανόνες επικοινωνίας και στο ποδόσφαιρο. Πλέον το διαδίκτυο μπήκε στη ζωή μας, αρκεί ασφαλώς να γίνεται καλή χρήση αυτού.

Το κομμάτι αυτό ανέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Πεδιαδιτάκης, ένα παιδί σπουδαγμένο στο αντικείμενο αυτό και με εξειδικευμένες γνώσεις. Ήδη προσπαθεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο επικοινωνιακό κομμάτι, καταβάλλοντας σημαντικές προσπάθειες, βάζοντας την τοπική ΠΑΕ στα μονοπάτια του διαδικτυακής ενημέρωσης.

Αυτές τις μέρες γίνεται αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας που θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ήταν πριν, με νέες θεματικές ενότητες, θέσεις προβολής για τους χορηγούς, βίντεο και φωτογραφικό υλικό για την ομάδα, αλλά και με το κομμάτι της ιστορικής διαδρομής του ΠΑΣ. Στην ιστοσελίδα που υπήρχε μέχρι πριν λίγες μέρες, υπήρχε ενότητα για την ιστορία της ομάδας, με πολλά κείμενα παρμένα από τη μεγάλη ιστορική έρευνα του «Ηπειρωτικού Αγώνα». Σε λίγες μέρες θα βγει στον διαδικτυακό αέρα η νέα ιστοσελίδα και η WEB TV της ομάδας.